tirsdag 9. oktober 2018

Hvordan bruke bølgetang

Elsker håret ditt såå imaring! P) bare ELSKER hvordan håret ditt ble, . Kan du forresten vise hvordan du bruker bølgetangen ? Her viser modell Stine Marie K. Nelson hvordan du bruker det. Jeg har nettopp fått ny, stor bølgetang og jeg elsker den!

Jeg skal bruke helgen på å slappe av, kanskje et liten tur til byen. Jeg bruker bølgetang HVER gang jeg ikke gidder å rette ut alt håret. Har plutselig fått lyst å kjøpe meg en bølgetang.


Er det mye styr å bruke den, eller går det greit? Noen andre her som har det? Hvilken krølltang bruker du, og hva gjør du for å få de små bølgene du. For å lage det jeg alltid kaller sauehår, er det nødvendig med en bølgetang.


Med bølgetang blir det både raskere og enklere å få til helt selv.

For å få den riktige looken, er det viktig at du bruker de rette produktene – og nok av dem. Med Artist Hair Dryer Magic Cord fra OBH Nordica drar du bare ledningen inn i apparatet når du er ferdig å bruke den. Del av krølltangserien fra ghd. Mangler: bruke Årets sommerfrisyre - Beach Waves!


Bølgetang som gir blankt og bølet hår. Bufret Ønsker du heller en mer kontrollert beach waves look, kan du bruke en bølgetang i hele håret. Ta en titt på filmsnutten under for å se hvordan de lages. Stylingteknikken med en bølgetang blir annerledes enn med lange tenger. Prisgunstig krølltang som er god å bruke , har lang ledning og gir naturlige krøller.


Hvordan er håret etter bruk, og bruker krølltangen noen spesiell teknologi for økt . Vil du bruke bølgetang , bør du preppe håret godt før bruk. Da får du mer markerte bølger, sier Sølvi. Vær imidlertid forsiktig med å bruke volumpudder for ofte, da det kan irritere hodebunnen. Fine bølger får du også til med bølgetang. Easy Waves er en profesjonell bølgetang som gir fantastisk volum eller pene bølger i håret ditt.


Enkel og sikker å bruke takket være det varmebeskyttende dekselet. Her finner du også informasjon om hvordan du enklest kan kontakte oss. Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår hjemmeside.

Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...