torsdag 27. september 2018

Gulvplate peis glass

Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet. Les mer om Tolmer underlagsplate klart glass klart. Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted. Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt. Du kan trygt handle ildsted basert på utseende og design.


Alle glassgulvplater er laget i herdet glass med polert c-kant.

Hovedregelen er at gulvplaten skal bestå av ikke-brennbart materiale. Populære alternativer er glass , stein og fliser. Ny gulvglassplate til peis. Glass er spesielt populært.


Helt ny, lukket innpakning. Mål på peis som den passer til: Bredde: 554mm Dybde: 463mm Ny . Produktinformasjon Elegant og solid gulvplate som beskytter gulvet rundt ildstedet, og er en naturlig del av tilbehøret ved installering av et . En gulvplate har ca like lang levetid som en peis eller ovn. Vi har utviklet nye gulvplater i stål og glass.

OK Denne nettsiden anvender cookies. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted . Bergen Varmesenter tilbyr ulike underlagsplater i stål og glass.


Vi kan også hjelpe til med bestilling av ulike steintyper. Gulv under og foran ildstedet skal være av ubrennbart materiale eller dekket med ubrennbar plate. RAIS fører elegante gulvplater i herdet glass som passer til ovnens form. Merk at platene ganske enkelt skyves inntil ovnen. Det gjør det mulig å gjøre rent under . Det kan velges mellom fem forskjellige fronter i glass , stål og betong, med tilhørende gulvplater.


Odin har både brannmur og tilluftskanal integrert. Herdet gulvplate i dråpeform for hjørne. Gulvplate herdet glass dråpe for hjørne 114cm x 94cm. GULVPLATE JØTUL 650X8GLASS.


Gjennom røykrør som topputtak og tradisjonell tilkobling bak peisovnen. Standard ståldør Hel glassfront. Sort håndtak Børstet stålhåndtak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...