onsdag 19. september 2018

Epoxylim til tre

Sikadur-er veldig godt egnet til å . Det kan brukes på stort sett alle harde materialer, for eksempel metall, stein, tre , glass og betong – og det er like bra utendørs som innendørs. Ved større hull bør man legge inn tre i tillegg til epoxy (sponsing). Velegnet for å feste detaljer og reparere plast, . Supersterkt, transparent epoksylim.


Praktisk dobbeltsprøyte gir eksakt dosering.

Ideelt til tre , metall, stein, glass osv. Det meste kan limes og repareres - f. Limte gjenstander kan håndteres etter minutter, full styrke. Heydi Betonglim er en to-komponent hurtigherdende epoxy for monolittisk liming av . Epoxylim har lang åpentid . Er vanntett og kan brukes både innen- og utendørs. Lim Stabilit Express epoxy 30g.


Også i forbrukermarkedet er det et enormt utvalg lim. For å forsøke å sette det hele i system, kan vi imidlertid skille mellom tre hovedgrupper: .

Til liming av tre , kompositt og aluminium. Limer IKKE feteplasttyper som polyeten, teflon osv. I dag er WESTSYSTEM det mest brukte epoxylim i båtbransjen. To-komponent løsningsmiddelfritt epoxylim for konstruksjonsfuger og. Tre - komponent epoksylim, understøp og forankringsmørtel for søyler og bolter.


Limer de fleste materialer som stein, metall, tre og betong. Justeringer er mulig de første minuttene. Meget sterkt to-komponent epoxylim for metall, tre , keramikk, hardplast mm. Press sammen i minutter. Vårt sterkeste epoxylim til meget krevende oppgaver.


For liming av metall, keramikk, betong, tre og mange harde plasttyper. Dette høytytende reparasjonslimet er perfekt for oppgaver der det. Vi har spesiallim for liming av tre mot tre , tre mot andre materialer som MDF, gummi, metall og plast.


Reaksjonsfremmer for superlim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...