fredag 28. september 2018

Bilmekaniker utdanning

De viktigste arbeidsoppgavene for en bilmekaniker på lette kjøretøy er å søke, finne og utbedre feil på kjøretøyets mekaniske, elektriske og elektroniske . Som mekaniker arbeider du med vedlikehol reparasjon og forbedring av mekanisk utstyr. Teknisk innsikt og evne til å se praktiske løsninger er viktig. Her finner du alt av informasjon om utdanning til yrket Bilmekaniker.


Yrket går under: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur.

Det er 3relaterte studier dersom du . Yrkesbeskrivelsen er basert på åpne data fra utdanning. Norsk lisens for offentlige data (NLOD). Du har rett i at utdanningen for å bli bilmekaniker innebærer vgTeknikk og industriell produksjon (eller vgElektrofag) og Vgkjøretøy før man kan bli lærling i . Hei, akuratt no går eg salg service og sikkerhet, og vurderer utdanning som vekter. Men eg har også litt lyst på utdanning som Lett mekaniker.


En bilmekaniker , lette kjøretøy, må kunne arbeide selvstendig, planmessig, effektivt og nøyaktig.

Faget krever stadig videre- og etterutdanning på grunn av den . Jeg skal gå: Vg1: Tippen Vg2: Kjøretøy VgBilfaget, lette kjøretøy. Hei, jeg er en gutt på år som lurer på hvordan jeg nå skal gå frem til å bli enten en bilmekaniker , eller en elektriker. Bilmekaniker er en yrkesgruppe som arbeider med feilsøking, diagnose og reparasjon på.


Problemet er at jeg allerede har fullført og . Fullført og bestått utdanning fører frem til fagbrev. Så lurer på om noen av dere har vært bilmekaniker og skiftet jobb eller vet om noen andre veier å gå uten for lang utdanning. Gjennom yrkesfag og fagbrev har du mange muligheter til å utdanne deg videre. Velger du bilfag velger du samtidig trygghet.


Alt tyder på at etterspørsel etter fagfolk vil fortsette . Utdanning , Hærens befalsskole USK, Ringerike Yrkesskole . En offshore mekaniker er en allsidig reparatør og montør, som jobber med å montere, vedlikeholde og reparere . En elektrofaglig utdanning gir deg muligheten til å fordype deg i alt fra elektronikk , elenergi og automatisering til robotteknikk og datateknikk - for å nevne noe. Som bilmekaniker er du interessert i biler og andre motoriserte kjøretøyer. Ved spørsmål om utdanning på Glemmen vgs. Studieløpet er basert på pensum, gruppearbei diskusjoner, individuell .

Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 21. Som voksen uten fullført videregående utdanning finnes det mange muligheter. Dette gjelder også for personer med fullført videregående utdanning , men som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...