onsdag 8. august 2018

Montering av dab i bil

Montering kan være mer komplisert i en nyere bil. Vi hjelper deg med ettermontering av DAB radio i bil. Nå kan du få kjøpt og montert DAB -adapter hos NAF.


Når du skal oppgradere bilradioen fra FM til DAB har du tre. En adapter skal man i prinsippet kunne montere selv, men det er nok enklere . Mekonomen har stort utvalg av DAB -adaptere.

Kontakt oss og vi hjelper deg med valg av riktig produkt! Våre verksteder tilbyr ferdig montert DAB -adapter fra kr. Bilde: Ole Henrik Johansen.


Med kabler skjult og antennen riktig montert , er det på tide å sette . Vegrer du deg for DAB - montering i bilen ? Det er ikke SÅÅ vanskelig. Om bilen din er utstyrt med . Godt DAB -mottak er avhengig av god antenne som er montert riktig.

Alle bilfabrikanter har stort sett utstyrt bilen med en god FM antenne. Filmen viser hvordan man enkelt kan montere DAB radio adapter i bilen. Her får du et adapter som i de fleste bilene kan monteres skjult, betjenes med eksisterende . En guide til ulike DAB -løsninger, slik at du kan finne den som passer deg og din bil best! Har du en bil uten DAB -radio er det likevel ingen grunn til bekymring.


Her er ekspertens råd for montering av DAB -adapter: . Gjør det selv: Så lett installerer du DAB i bilen. ETTERMONTERT: Neste år blir det ganske så stille i de fleste biler om du ikke monterer en . Typisk koster det fra syv-åtte tusen ferdig montert , til det dobbelte på . Er bilen din utstyrt med FM eller DAB er det derfor behov for å bytte til en radio med. Er DAB antennen montert feil hjelper det lite med en god DAB mottaker. Siden disse antennene monteres inni bilen , tett inntil A-stolpen, vil de ikke ha like bra . For skult montering anbefaler vi å bruke. Se produktutvalg og mer informasjon.


DAB -Auto selger og monterer digitalradio slik at du kan fortsette å høre på radio i bilen. Adapteret kobles til 12V-uttaket i bilen og sender DAB -lyden som FM-signaler til radioen i bilen. Skjermen viser kanal- og låtinformasjon og er enkel å montere.


Når siste del av FM-nettet slukkes, 13.

Her finner du alt du trenger å vite om DAB og Volvo. Hos oss får du montert både DAB adapter, fullintegrete DAB løsninger samt utbytting av eksisterende bilradioer. I tillegg så monterer vi alt av bilstereo . Verkstedene monterer ennå DAB -adaptere daglig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...