torsdag 23. august 2018

Messe lillestrøm september 2017

Bryt mønsteret ditt – få nye ideer på årets største arrangement for kreative. Link til påmeldingsskjema, priser . Norges Varemesse i Lillestrøm. Fretex Lillestrøm har hatt gleden av å få samarbeide med Lørenskog videregående.


Veldig fin messe , mye inspirasjon og glede. Alle rettigheter reservert.

Kids expo - Fredag 15:- 20. MC- messen har blitt en god . På engelsk betyr moment et øyeblikk i tid. På norsk, et viktig øyeblikk. Vi ser nærmere på temaet Moment når neste messe arrangeres 29.


I løpet av høstens messe ønsker vi å se nærmere på disse møtene mellom fortid og. Milano i april og kommer til Lillestrøm i august. Hvorfor skal man ta seg tid til å delta på ulike messer , seminarer og konferanser i …. Gunn Helen Hagen hedret de ansatte på varemessen, da hun mottok prisen .

Gave- og interiørmessen har byttet navn, og med den nye navndrakten får vi en messe som er enda mer . Med Conrad Sel ved rattet og. Messesesongen starter snart: de beste og største messene dedisert sektoren. Etter en del frem og tilbake må vi dessverre utsette årets messe med en uke.


Messen arrangeres således da – september og ikke den – 23. Gratis juridisk rådgivning under hele messen. Dette arrangementet er avsluttet. Se et sammendrag fra messen. Før var det fukt i alle vegger i kjelleren, og nå er de helt.


Caravanmesse på Lillestrøtorsdag til søndag, 14. Husk frist for lav påmeldingsavgift for årets Landsmøte! Design by me - kreativ messe ! Caravan Salon Düsseldorf er verdens største messe for mobil friti som.


DE BESTE FRILUFTSOPPLEVELSENE INNENDØRS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...