onsdag 8. august 2018

Layzspa oppvarming

Oppvarming stoppes ved grader. Overtrekk med oppblåsbar heldekkende isolasjonspute som blir liggende på toppen av vannet for å unngå varmetap. Tilbakestilling av oppvarming. Dette er lett å sette opp og blir raskt oppvarmet og klar til bruk over natten. Sett opp ditt eget utendørs massasjebad på 10.


Oppblåsbar Massasjebad på Tilbud. Moritz AirJet er et oppblåsbart spabad for 5-personer. Power Saving Timer: Spar strøm ved å utsette oppvarming av badet. Hva er vel følelsen av å legge seg ned i varmt vann, en tidlig vårkvel kjølig sommer aften, eller . Turbo oppvarming til °. Bestways bærbare og oppblåsbare spabad gjør det enklere enn noen gang å nyte masserende luftbobler og opptil 40-graders vann.


Bassenget har en integrert LED -stripe som gjør at hele bassenget blir opplyst. Moritz Lay Z - Spa med AirJet-massasje og varmesystem er det perfekte valget når du trenger plass til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...