torsdag 30. august 2018

Dykkertank til paintball

Komplett flaske inkluder flaskekran og stålbunn. Vi forhandler både 2og 3bars kompressorer av ulike merker, som for eksempel Bauer. Vi har både nye og brukte kompressorer. ED-Sport er ledende leverandør av paintball og airsoftutstyr Tippmann, Valken, Hammerhea Draxxus.


Siden du skriver du tenker å bruke dykkertank så regner jeg med at du har lufttanken.

Annen sport og idrett: Hei Har. Heisann jeg har tenkt å invistere i en dykkertank slik at vi kan ta paintball spillingen våres ut i skogen og kunne fylle selv. Svarer vanligvis innen seks timer. Dykkertank til paintball øk ! Overgang fra dykkertank til paintball tank fra FINN.


Om du vil prøve å dykke ta deg en tur til nærmeste dykkersenter , for 1. Paintball spill åpent for alle. Leie av kjeledresser i kamuflasje laget for paintball 7- kr stk.

En kompis hadde en gammel dykkertank hjemme som vi tenkte å bruke til å fylle tanken til markøren med. Han så på ventilen og syntes . Kun til paintball , må ikkje brukast til dykking. Artig leik for hovedpersonen eller andre som tørr prøve seg ! Brodern har en dykkertank han ikke bruker lenger, så jeg sitter da her og lurer på om jeg kan. Har du en dykkertank eller en vanlig lufttank til paintball , kan vi fylle disse. En paintball tank = 3- Betaling skjer kontant når utstyret . Da har dem prøvd å lure deg!


Det du trenger er ny toppdekselpakning, nytt veihusfilter og antageligvis åndingsrør. Bars dykkertank Spørsmål ! For å kunne fylle denne trenger du eventuellt en 200BAR dykkertank og en Fill Station for luft. Fyllestasjon for paintball flasker, fra dykkerflaske. Kan også fylles hos en del brannstasjoner og dykkerbutikker som. Fra 150kr kan du og dine ha en adrealinfylt dag med paintball.


Visuell inspeksjon, 14-. Tillegg for flasker over L, per flaske, 8-.

Alt du trenger til å spille paintball med gjengen. I skrivende stund har vi en stor og en liten dykkertank som du kan fylle på luft hvis du bruker lufttank på din . Hvis du fyller fra en 300BAR dykkertank må det vises ekstra forsiktighet når den fylles! Hos oss kan du leie komplett pakke med utstyr for å spille paintball på egenhånd til Trondheims beste priser.


Fylling av dykkertank , 1kr. Lån av dykkertank NOK 30-. Hvor ofte må en dykkertank trykktestes?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...