torsdag 26. juli 2018

Babybilstol test 2017

BeSafes Modular-system består av en babystol, en bakovervendt bilstol og en isofix-base. Alle babystolene i denne testen er godkjent i henhold til ECE Rrev 04. Den avanserte testdukken sendes i fart på en rigg og kolliderer mot riggen i en bestemt hastighet.


Testdukken monteres i kollisjonsriggen . Den fikk det beste resultatet en bilstol noen gang har fått i testen utført av.

Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size uten base og . Godkjent bilstol eller bilpute skal alltid brukes for å sikre barn som er 1cm. Våre barnesete- tester har alltid vært blant de aller . Det er ekstra gledelig at bilstolen som gikk til topps også er bakovervendt. Det har ikke alltid vært tilfellet i ADAC og ICRT sine tester , sier Carina Henske i Trygg. Les også: Slik velger du riktig bilstol.


Ett av bilsetene for barn fikk høyeste poengsum noensinne fra Forbrukerrådet.

I vårt test av bilbarnstolar har Folksam testat olika bilbarnstolar för barn. En god bilstol skal både beskytte barnet og være enkel å håndtere riktig. I et tett marked hvor enkelte alternativer kan være direkte farlige, har vi . Det kanskje viktigste punktet når det gjelder å velge bilstol er å finne en som passer din bil. Mange studerer tester av bilstoler før de kjøper stol, og det er forståelig, men strengt tatt er ikke disse . ADAC og ICRT testet bilstoler – åtte babybilstoler , småbarnsbilstoler og åtte beltestoler. Samlet poengsum er mellom og 10 refererer . Det er fem faktorer du bør ta hensyn til når du skal velge bilstol : barnets høyde, vekt, alder og sittekomfort samt hvorvidt.


Det er imidlertid bilstolen til Britax Römer som kommer best ut i kollisjonstestene foretatt av norske NAF og det svenske testlaboratoriet. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Kjøp splitter ny bilstol 9-kg hos FINN Shopping! Vi tilbyr produkter fra ulike butikker,.


Axkid Move, Bakovervendt Bilstol , Grå. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Barnesete til bil: BeSafe- bilstol.

I Norge er anbefalingen at barn skal sitte i bakovervendt bilsete til de er fire år. Men i en stor internasjonal test scorer en forovervendt bilstol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...