torsdag 5. juli 2018

Autosol på eksos

Autosol fungerer også bra på alt av aluminium, poler i vei og rengjør etterpå med. SLiter med fastbrent skit som gjør at eksosen har mistet glansen,. Chrome - Nybegynner innlegg 6. Krom - Nybegynner innlegg 22.


Hvordan shine eksosen på en motorsykkel! Enden på mitt eksosanlegg så helt for jævli ut så jeg fant ut jeg skulle prøve Autosol , krompuss.

Autosol Metal Polish er for mange en metalpolish med overlegen kvalitet og er kanskje den mest kjente metall polishen på markedet. Det gjorde virkelig susen :D Prøvde også på . Autosol vil gi deg blanke rør som du kan speile deg i. Du trenger ikke noe annet. Nå høres du ut som en ekte Autosol -selger. Rengjøring av downpipes 6. Fjerning av brent gummi på krom?


Yoshimura USA ruster fjærene til eksos etc.

Gode gamle kromglansen fra Autosol - elsket av entusiaster over hele verden. Autosol har vunnet flere internasjonale gullmedaljer og blir brukt av entusiaster . Beskytter mot korrosjon og anløpning. Time to clean the exhaust. I want to keep this bike in as close to mint condition as I can and luckily, the legend.


Kjøp Autosol chrome polerings boks 7ml. Effektivt, drøyt og brukervennlig poleringsmiddel som hjelper deg med å fjerne blå og brun misfarging på eksosanlegg på biler og motorsykler på under to minutter. Nettbåt - Båtutstyr AS : Eksosgjennomføringer til båt. Er det noen av dere som har noen erfaring med misfarging på eksosanlegg. Noen som har tips på hvordan og med hvada man skal rense en eksos endestykke for sot?


Prøvde autosol og den fungerer greit men da må . Vi har prøvd produktet flere steder på båten, blant annet rundt eksosen til dieselvarmeren som var blitt. Er heller ikke noe problem å bruke autosol pga det er såpass svakt. Bestill Autosol Metall Poleringsmiddel Slange 75ml på nett raskt og til en lav kostnad.


Reduserer blueing på eksosanlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...