fredag 1. juni 2018

Sinkanode yanmar

Sinkanode yanmar

For Yanmar-stav med diameter 1mm og UNC-gjenger. På 6LYså er det en sink , og den er plassert i underkant og framkant av varmeveksleren (sjø-kjølevann), (rett over sjøvannspumpe) på babord . Flere resultater fra baatplassen. Sylindrisk sink for Yanmar. FRAKT OG EKSPEDISJON TILKOMMER og kan bli. Bruk kun sink eller aluminiumsanoder for applikasjoner i brakkvann og saltvann.


Sinkanode yanmar

I ferskvannsapplikasjoner skal du bruke aluminum eller magnesiumsanoder for. Sink for luftkjøler og seildrev. Har du sjøvannskjølt motor slik som jeg er det viktig å bytte sinkanodene regelmessig.


Dette innlegget handler om bytte . Offeranoder til både utenbords og innenbordsmotorer og alle typer vann. Aluminium fungerer både i saltvann og ferskvann. Anoden som sitter ved propellen er lett å se og kurant å skifte.


Men det er en sinkanode til! Den sitter inne i båten, på drevets babord side. Diameter: mm Vekt: gram. Lagerbeholdning: Veiledende pris: 7inkl. I en del båter, spesielt tyngre . Spør Tom Sollie om vedlikehold og praktiske tips.


Tom Sollie er svært aktiv i Vallø Båtforening i Vestfold og har lang erfaring med vedlikehold av båt. Har for lite kjennskap til de, så her må andre . Båtdeler til helskrudde priser! Baugpropell Sleipner ny type.


Sinkanode yanmar

Honda servicedeler - impeller mm. Her finner du alt til båten og båtmotoren. Yanmar Scania Aquamatic IPS Vripropellanlegg. Vi har også et delelager hvor de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...