mandag 4. juni 2018

Montere vask

I videoen viser vi hvordan du enkelt kan montere din servant på enten bolte eller konsoller. Kjøp bolte eller konsoller her! Med et par enkle håndgrep kan du faktisk gjøre denne jobben alene.


Har benkeplaten din fuktskjolder rundt kjøkkenvasken, kan du montere en ny vask som dekker skadene. Se her, hvordan du setter inn en ny vask riktig, slik at du .

Holder på og skal feste en vask til benkeplaten. Vasken er fra IKEA og det medfølger noen klips som skal skrus fast til benkeplata. Montere servant på vegg - 12kg. Den som er der nå er en eldre . Støtter benkeskapet en servant , må.


Det finnes mange ulike servanter med forskjellige utforminger, størrelser og farger. Har et bad med gamle, stygge skap og servanten er gammel og moden for utskiftning.

Hus, hage og oppussing: Hallo. Jeg trenger en ny vask på badet. Skal fjerne en vask fra badet og montere en ny. Vasken som skal monteres er en IKEA- vask med skap og kran. Kan skru opp skapet selv på . Derfor har Franke et bredt utvalg av vasker som kan monteres på mange måter.


Se hvordan du selv kan montere både vask og blandingsbatteri. Det må du gerne fixe selv uden en VVS-mand. Slik monterer du enkelt baderomsmøbelet ditt. Alle mål til spikerslag senter fra gulv. Ved utskjæringer for vask og platetopper, gjelder forøvrig prinsippet.


Vi skal skifte baderomsskap med vask på badet. Dette er en pris på montere ned det gamle og opp de nye uten store utfordninger. Bildene her viser de ulike variantene av benkeplate og vask som vi kan sette samen for deg på fabrikken.


Trenger du hjelp til montering av kjøkken, finner du våre monteringsveiledninger på nett her. Her finner du blant annet veiledning til montering av.

En gammel kommode eller en benk vil .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...