tirsdag 29. mai 2018

Vera septiktank

Hyttetorget hjelper deg med korrekt og miljøvennlig håndtering av avløpet fra dusj, vask og toalett på hytta. Samletanker, renseanlegg og cisterner. Her finner du alle priser og betingelser for alle våre produkter og tjenster.


Klikk her eller ta kontakt for mer informasjon. Vi holder til i Sandefjord og kan stolt vise til års erfaring som leverandør av tankløsninger for sikker lagring og transport. Vestfold Plastindustri AS (VPI) er nordens ledende produsent av korrosjonsfrie løsninger i glassfiberarmert polyester – GRP.

Tank til septik , olje, fett, kjemikalier. Då er det enklare for renovatøren å vita at han tømmer rett septiktank. Sjå til at tilkomstvegar for slambilen er fri for tre og buskar.


Det må vera ei breidde på . Septiktank - avfallshåndtering, gjenbruksstasjoner, miljøsanering, avfallsbehandlingsanlegg, avfallsmottak,. Har en septiktank med v-bunn liggende under stikkabin der stuss fra toalett og. Det du treng veta om septiktank side 2. Ved regelmessig tøming av septik.


Storleiken bør i alle høve vera slik at opphaldstida for vatnet vert minst.

MONTERINGSANVISNING VERA Compact SSlamavskiller og Biofilter Anlegg for en hytte Revidert pr. DRIFT OG SERVICE AV VERA COMPACT . Monteringsanvisning VERA Compact FAnlegg for en hytte Tlf INNLEDNING. Anleggene har innebygget septiktank og er som basis et biologisk renseanlegg. Vi hjelper deg med anbud på septiktank. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører.


Vi er ikke informert om at det skal være septiktank hos oss, viser til beskrivelse. Torp-Isak, Rotasep, Mulltoa, Biolet Separett og Separera, Vera. Leverandører av gråvannsrenseanlegg. Planen er vurdert til å vera konsekvensutgreiingspliktig jf. Skal bygge hytte og det kreves tett septiktank som må tømmes, samt en.


Bilde 7) LUKTFRITT: Vera separasjonstoalett er en biodo som . Tette i kombinasjon med godkjent renseløsning for gråvann. Unntaksvis kan tett tank også godkjennes for gråvann fra fritidsbebyggelse?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...