onsdag 23. mai 2018

Skilt wc

I offentlige miljøer er det . Norges største utvalg av palstskilt, aluminiumskilt og mye mer. Designe veldig enkelt egne skilt etter eget ønske, rett på nettsiden og til lave priser. Gjest Funkerfint skrev: Jøss, finnes det også, altså?


Hvis det ikke er skiltet med WC , vil det som oftest komme to velkjente ikoner opp som er minst like beskrivende for hva som måtte foregå på . Toalettskilt Skilt for merking av wc , garderobe osv.

Vi har alle standard skilt for toalett, garderobe og tilsvarende skiltmerking. Lag dine egne stempler og skilt på nett. Her finner du vårt utvalg av wc - skilt. Lengde: mmBredde: mmEgenskaperLmmTekstW. Selvklebende WC - skilt til privat eller offentlig bruk.


Materiale: MATTBØRSTET RUSTFRITT STÅL Art nr. WC skilt med rose motiv og skrift. Du er her: Hjem Produktene Skilting.

Krombelagte 3D dørskilt kvinne. Her er du: TIL DØRPictogramDØRSKILT WC. Klassiske dørskilt av kvinne figur for merking av toalett. Dørskilt av aluminium med tekst WC.


Strampen får bygga skilt wc. Dessutom behövs wc-byggnaden. Søk etter wc skilt ga 1Gule treff. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Symbolskyltar av borstat stål.


Størrelse: 15x20cm Hvitlakkert aluminiumsplate 5mm tykk med digitalt UV-print og beskyttet med matt lakk. Skiltet ruster ikke, og siden skiltet er printet med . Safe Tag er et kvalifiseringsorgan som utsteder sertifiseringer til firmaer som følger lover og regler og spiller med åpne kort. Har lyst på sånn små søte skilt , egentlig med svart skrift, men dette var det nærmeste jeg kom, fant de på Landstil. Men det er jo megadyr porto .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...