torsdag 31. mai 2018

Benkeplate over vaskemaskin bad

VIDEO: Plassen over vaskemaskiner og tørketromler kan utnyttes mye bedre med en benkeplate. Her viser vi hvordan du lager en elegant ”svevende” . Spesielt på små bad kan dette være en ulempe, fordi det går ut over sårt tiltrengt. Nå kan du flytte vaskemaskin og tørketrommel inn på badet , vi har skap og.


Med en benkeplate gjemmer du lett bort vaskemaskinen og tørketrommelen.

De tenkte å bruke en Ikea- benkeplate som baderomsmøbel, og sette vaskemaskinen til venstre mot veggen, og vasken over der. Bad , våtrom og rørlegger. Det jeg ser for meg er å legge ei benkeplate oppå vaskemaskin og.


Vi ser nærmere på fordeler og ulemper med å ha vaskemaskin på badet , og gir. Et tips, som vi også nevnte over , er å stable maskiner i høyden . Helt inntil glassbyggestenen er en vask nedfelt i benkeplaten. Resultat: En boks med vaskemaskin , tørketrommel og varmtvannsbereder over.

Se de smarte løsningene på dette badet - vaskerommet er skjult i skap og skuffer. Vaskemaskin og tørketrommel er skjult i en vaskesøyle. Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon. Ny varmtvannsbereder ble montert på toppen av benkeplate inne i plassbygget skap. Flere resultater fra forum.


Gode løsninger som innebygd strykebrett, skuff under vaskemaskin og. Har du liten plass er det lurt å bygge i høyden – bruk veggplassen over. Om man skal ha benkeplate over vaskemaskinen og sånt - er det. Vi har denne over vaskemaskin og tørketrommel (Udden, 99- på Ikea):. Høyskapet inneholder klessjakt fra badet over , og kurver til sortering av vasken.


Badet på bildet over , er et eksempel på et spesialtilpasset vaskerom. Jeg ville nok heller plassert maskinene under en benkeplate , og fått tak i . På vaskerommet kan det gjerne være arbeidsbenk over vask og tørk, romslig kum samt praktiske løsninger for skittentøy plass til å henge opp rent tøy som er i. Skap over vaskemaskin og tørketrommel gir bonusplass til mindre rom. BENKEPLATE i svart granitt med avrunda kant.


Nærbilete benkeplate - Kopi.

Det er egentlig en del av badet , men en halvvegg deler av rommet. Har tenkt å få til en slags benkeplate oppå trommel og vaskemaskin. Over benken skal jeg henge opp noen enkle hyller til å ha vaskemiddel og sånt på.


Jeg vurderer heltre benkeplate over vaskemaskinen på badet. Det er kun plass til vaskemaskin , ikke tørketrommel. Overskap over hele benkeplaten gir mye plass til oppbevaring. Benkeplaten skal festes i et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...