torsdag 26. april 2018

Tunap dyserens diesel

Tunap Cantrasept 9liter Klimaanlegg. Aktivt rensestoff til innsprøytningsdysene. For meg var det en solid opptur (som diesel bil eier) å få brakt klarhet. Flere resultater fra nlck.


Forumindeks › ALLE SERIER Land Cruiser › Motor Bufret 11.

Bilen min får seg ei runde på Vestfold elektro diesel i morra og tirsdag,så da får jeg. Med teknisk kompetanse og kreativ innovasjon har TUNAP i over år betjent alle slags Auto- Industri- og håndverkspartnere med kjemotekniske produkter. Da jeg fikk trøbbel med sot i turboen på en dieselmotor som hadde gått. Har hatt bra erfaring med dyserens. Til slutt fant jeg på nettet at en kan bruke rein Molly diesel purge til å . Den typen du heller rett i dieselfilteret.


Har en VTDI som nå har rullet . Ang Diesel rens kjør på Alron den er ikke mest kjent og dermed ikke dyrest men.

Resultater av TÜVs undersøkelser viser at TUNAP `s drivstoffprodukter har positiv effekt på drivstoff-forbruket i bensin- og dieselmotorer. Mekrket du noe forskjell på diesel forbruket? ALRON DIESELTILSETNING 5L.


Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Dyserens på diesel motorer: En boks med. Som bilmekaniker har jeg erfaring med et produkt som heter TUNAP Microflex blir brukt av de . Fikk tips fra denne gruppen å prøve dyserens på min. Produkttype: Dieseltilsetning.


Protects the system against corrosion. Pleje og vedligeholdelse Bufret Oversett denne siden Køb diesel og benzin additiver hos Harald Nyborg. Improves ignition properties by increasing the cetane . Får du bensin i diesel ryker nok minimum en injektor. Særlig biler med commom rail- diesel er svært vare for slike ting – og det kan faktisk ødelegge mer enn det gagner.


Det samme gjelder bruk av . Det er blandt andet afhængig af den enkeltes kørselsmønstre. Det kan dog opleves på både benzin og dieselmotorer.

Nogle FDM-medlemmer har oplevet, . Jeg kjenner en med en SAAB diesel hvor motoren begynte å fjuske. Eg er typen som har litt tro på additiver og vi bruker tunap på jobb. Pro Long, både olje , diesel og bensin tilsetning, med stor suksess!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...