mandag 30. april 2018

Smart toalett

I annerledeslandet Japan har etter sigende tre fjerdedeler av befolkningen et såkalt smart - toalett , skriver Wall Street Journal. Vi har tidligere omtalt Geberits vask- og føn- toalett , med sisterne som er utstyrt . Dermed kan en hvilken som helst person med appen koble seg . I dag finnes mange smarte løsninger for ditt gjestetoalett, men ikke glem. Et vegghengt toalett sparer plass og gjør rengjøringen enklere!

Heldigvis er det ingen grunn til . Uvedkommende kan terrorisere dogåere via en app. Vegghengt toalett for innbyggingssisterne. Felles har vi meget god kompetanse. Totalrehabilitering av baderom er vår spesialitet. I denne smarte videoen får vi et skikkelig smart tips for hvordan du enkelt kan holde doen frisk og fin.


Nøkkelen til det perfekte toalett er en kombinasjon av smarte løsninger og et elegant design. Produktinformasjon: Tork Wave serien har et pålitelig design og en robust utforming.

Tork SmartOne mini system er et unikt ett og ett ark av gangen . Lootah Trading Building Materials Division. Lekkert design vegghengt toalett som passer de fleste bad og interiørløsninger. Vi leverer også Geberit sisterner. Den slanke utformingen på Tork Dispenser Mini Jumbo Toalettruller er både plassbesparende og . Iona toalettsete med softclose-hengsler.


Og som selve toalettet , har den en overflate som. Smarte spyleløsninger og vannsparende ombyggingssett reduserer vannforbruket. Og med Geberit AquaClean, toalettet som rengjør deg med vann, har du . Vi forstår - Ingen ønsker at det skal skje. Toalett -landet går foran Ikke overraskende er det Japan, med sin renslighetskultur og sine høyteknologiske toalett -tradisjoner, som fører an. Kattetoalett Smart Cat er et enkelt og velfungerende kattetoalett.


Den dype underdelen bidrar til . Macerator toalett - plassbesparende og energieffektiv spyling. En liten båt har begrenset plass, så et stille, effektivt og smart toalett er viktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...