onsdag 11. april 2018

Skum i gjærlåsen

Stormgjæring og en skumfylt gjærlås 25. Gjærlåsen har skummet over 11. Flere resultater fra forum. Sjekk om du har væske i gjærlåsen. Plopper det ikke i gjærlåsen ?

Se etter skum på toppen av vørteren. Ta en titt gjennom hullet der gjærlåsen står. Dersom du ser noe som helst skum eller en ring med brunaktig skum har det startet å gjære. Gjæren bare fløyt på toppen uten noe tegn til skum eller bobler i det.


Tja, det skal jo boble litt oftere enn annenhver dag. Sjekk at det ikke har kommet skum i gjærlåsen som blokkerer for luften. Gjæringskar som rommer 30l.

Men det anbefales ikke å fylle den med mer enn ca liter. Ellers har man lett for å få skum i gjærlåsen. Det er ett praktisk litermål . Dette er sannsynligvis årsaken til liten plopping i gjærlåsen slik som. Ved stormgjæring og kraftige skumdannelser kan skummet ofte flyte opp i gjærlåsen. Vannet blåses ut og gjærlåsen fylles med skum.


Er det kraftig skumming, . Når det går over minutt mellom hver plopp i gjærlåsen , er det på tide å stoppe. Hvis kullsyren er ute, skal du ikke høre vislely og eventuelt skum skal legger. Sannsynligvis er det en liten lekkasje rundt lokket på gjæringskaret. Se i stedet etter andre tegn på gjæring, slik som skum og bevegelse i . Pass på at du har vann i gjærlåsen og sett gjæringsbøtta et sted hvor temperaturen er jevn og . På med lokk, i med gjærlås , pakke inn tønna i isolerende matte, og det.


Jeg ser ingen spor av skum eller noe på toppen. Lyden av COsom plopper i gjærlåsen er vidunderlig! Og det vakre skummet kraeusen.

Fjern skummet og gi saften et oppkok for å drepe villgjær. Dette hadde medført tetning av gjærlåsen , og høyt trykk av karbondioksid i. Du finner både gjæringskar, gjærlås , korker og korkpåsetter på . Skulle det være små rester av skum igjen i flaskene før selve .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...