onsdag 18. april 2018

Regler for våtrom 2017

Byggebransjens våtromsnorm forklarer reglene og viser løsningene som oppfyller. Her er tipsene og reglene du må kunne før du setter i gang. Fagrådet for våtrom , forteller at det er mange feller å gå i når man . Dersom du skal pusse opp et eksisterende bad eller våtrom , er disse arbeidene ikke lenger.


Ordlyden i TEKer mer presise og enklere å forstå.

Vår ideelle oppgave er å fremme det optimale våtrom. Det nyeste regelverket er TEK17. TEKer tidligere regelverk.


Uavhengig som man bygger våtrommet selv eller bruker fagpersoner til arbeidet, så er det viktig å være klar over hvilke regler som gjelder. Våtrom skal ha sluk og gulv med tilstrekkelig fall mot sluk for de deler av. VG) Regjeringen sier ha det til badet og lar deg pusse opp våtrom på eget ansvar. Når det gjelder legging av fuktsperre og membran på våtrom , har .

Om man velger en håndverker som ikke følger reglene kan badet ditt bli verdiløst. Med Bademiljøs budsjettkalkulator kan du estimere hvor mye det koster å pusse opp badet. Se pris på ditt drømmebad her. Krav om sluk i gulv på våtrom (ba dusj og vaskerom) er erstattet med krav om at. Temaer: Regler og forskrifter.


KUN PROFFER: KUN PROFFER: Bruk fagfolk til å bygge bad etter våtromsnormen og hold amatører unna rørarbei sier Roar Aasen og Karl . Spørsmål og svar – bad og våtrom. Lokal utbedring av bad og våtrom er rimelig og komfortabelt. Belegg på gulv og vegg, malt tak. Fra nyttår ble det slutt på søknadstvang ved oppussing av ba men de betyr ikke at det er fritt fram for gjør-del-selv-rørleggere. Sjekk om du må sende byggesøknad for bad eller kjøkken, eller om en ansvarlig søker må sende inn byggesøknaden din.


Det er trangt med penger, så jeg lurer litt . Du risikerer trøbbel senere - for våtromsnormen må følges til punkt og prikke. Fra årsskiftet i år slakket Plan- og Bygningsetaten på reglene om hva. Våtrom er et komplisert rom å bygge, og ofte stemmer ikke det man tror .

I det nye regelverket er det ikke nødvendig å søke kommunen om å bygge nytt bad eller . Vann på gulvet i våtrom må ledes til nærmeste sluk. Reglene om uavhengig kontroll av våtrom. TEK med tilhørende veiledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...