torsdag 26. april 2018

Karcher bilvask

Rengjøringsmidler til bilvask og bilpleie med høytrykksvaskere. Kärcher har alt du tenger av utstyr for vask av bil. Bilvask Tørr og skinnende ren bil . Den er meget godt egnet for . Et rengjøringsmiddel for effektiv rengjøring av alle typer kjøretøy.

Fjerner fett og skitt på bil, campingvogn, sykkel, båt og mye mer. Denne skumdysen brukes til påføring av rengjøringsprodukter for biler, motorsykler og. Det er nesten ikke grenser for hvor mye arbeid en vinter kan gi deg i forhold til bilen din. Nå er oppgjørets time kommet, og den nødvendige . Karcher vaskehode til høytrykkspyler. Fungerer til alle karcher sine modeller.


Avfettingen skader ikke metall, lakk eller gummi. BILVASK : Husk at billakk ikke liker nærkontakt med det høye trykket.

Engasjement, samarbeid og nyskapning. Er veldig fornøyd med de begge. Praktisk måleenhet på siden av flasken gjør det enkelt å beregne blandingsforholdet i beholderen. Meget godt egenet for vask av.


KÄRCHER VASKESVAMP FOR HØYTRYKKSPYLER. Når vi vasker bil og båt, renner. Høytrykkspyler med terrassevasker og børste for bilvask. Biltilbehøret fungerer ikke bedre til bilvask enn det vanlige utstyret.


En bruksklar løsning for fjerning av veisalt, olje, fett-, . Typiske bruksområder for spylere på 1til 1bar er bilvask , spyling og mosefjerning på . Ypperlig å bruke for den regelmessige rengjøringen rundt huset, for bilvask og for . Det vil være ½ pris på all bilvask disse dagene, uansett om du velger en av våre. Grandios poleringsvask: Alle maskinens programmer inkl polering og ekstra tørk. Vintervask: Et særlig egnet vaskeprogram med . Effektivt alkalisk bilvaskemiddel for høytrykksspylere! Priser fra butikker i denne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...