mandag 2. april 2018

Fiberkabel oppbygging

En fiberkabel , eller en fiberleder, består av flere lag av forskjellige materialer. De to innerste lagene er alltid kjerne og kappe. Kjernen (core) er laget av meget . En optisk fiber har vanligvis sirkulært tverrsnitt.


Glasset i kjernen (engelsk: core) har litt høyere brytningsindeks . Oppbygning av optisk fiber WDM.

Elektrisk signal til optisk, og tilbake til elektrisk signaler. Det finnes i hovedtrekk to typer fiberkabler , løs kledning ( tight buffer) og fast kledning (loose tube). Kabelkartotek ( fiberkabel , kobberkabel, leide linjer).


Linjekartotek ( samban forbindelser, mørk fiber ). Et fiberoptisk system består av en sender, en fiberkabel og en mottaker. Lysleder (optisk fiber ) En utlagt sjøkabel er lite tilgjengelig og . Figur 2: Skjematisk oppbygging av en fiberoptisk kabel. Optisk fiberkabel benyttes for overføring av infonnasjonsmengder.

Bredbånd og tilgang til Internett er i dag nesten like viktig som strøm, veier, vann og avløp. En god infrastruktur er forutsetningen for at kretsløpet . Fast kledning – fiber. Halogenfri og flammehemmende. Robust oppbygging med en ytterdiameter på 8mm. Hierarkisk oppbygging av et kablingssystem.


Multimodus fiberkabel , lokal kabel m 3. Tillatt bruk i jord uten . Isolering av pexmateriale. Moderne ubåten optisk fiberkabel er i dag ryggraden i alle internets. Den grunnleggende strukturen i ubåten kommunikasjonskabel . Vi i NEAS ønsker å tilby fiber til alle som vil ha det — derfor har vi alltid et utbyggingsprosjekt på gang. Vi må vite at ønsket om fiber står sterkt før vi starter, men . Espevær) har no breiband gjennom fiberkabel. I tillegg har IT-avdelinga hjelpt til med oppbygging og vedlikehald av . Skjermet mangeparskabel, entrådet, med 6mm lederdiameter.


Viser bilde av oppbygning av en fiberkabel. Selve kommunikasjonen er analog, så signalet varierer i takt med inngansdataene.

TRANSFORMATORER: Transformatorens oppbygning , virkemåte og dens. Fiberoptisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...