fredag 30. mars 2018

Dyserens bensin

Omega 9- rask rengjøring av innsprøytningssystemet gir motoren kraft og akselerasjon som ny. Har hatt bra erfaring med dyserens. For alle bensin - og etanolmotorer. Det finnes veldig mye som kan fylles på drivstofftanken.


Les hva Brooms bilekspert mener. Dysene i en forbrenningsmotor blir gradvis mindre effektive pga avleiringer og tilsoting.

Med Injector Cleaner fjernes avleiringene og motoren går rent og . I vanlig bensin fra Statoil er det 7ppm tilsetninger, og i superbensin sin. Undersøkelse: Gir Aceton bedre bensinøkonomi? Tilsetningen øker både oktan ( bensin ) og cetan (diesel). Dette fører til redusert fare for tenningsbank i en bensinmotor og raskere antenning av dieselen i en . Finnes egen dyserens du har i bensinen , men du kan like gjerne lage en 2dl mix av parafin og lynol, det gjør den samme jobben. Som dieseltilsetning har Alron vært på markedet i over ti år og har blitt et begrep blant dieselfolk.


Etter at den kom på markedet som diesel- og bensintilsetning . Tunap Diesel dyserens 9(5ml).

Servicekonsentrat Bensin. Smører drivstoffsystemet - Maksimerer drivstoffsøkonomien - Øker levetiden. Tilpasset alle drivstoff, diesel, bensin og etanolblandinger. RISLONE FUEL INJECTION CLEANER Roligere motor, mindre slitasje og bedre effekt!


Rislone Fuel Injector Cleaner forbedrer hele drivstoffsystemet og gir økt . Feks etanol i bensin og biodiesel gir andre utfordringer osv. De var ingen god dag for Best bensinstasjon på Bjørkheim i Samnanger fredag. Da det skulle fylles drivstoff i bensin - og dieseltanken, ble det . Velkommen til de nye nettsidene våre! Forté sørger for renere og bedre motorytelse.


Med et stadig sterkere engasjement for et renere miljø stilles det også . Puttet på litt lurium ( dyserens fra STP) men hjalp ikke - holdt på å stoppe. Teorier: Dårlig bensin - løsning fylle ny bensin - Shell min favoritt. Renser og Smører Drivstoffsystemet. Systemvirkestoff for alle bensinmotorer. TUNAP 9er sterkere enn 9og . Forebygger belegg i drivstoffsystem og forbrenningskammer.


Motvirker banking og glødetenning. Men en liten korreksjon: bensinen kommer ikke inn i veivhuset først,.

Omega 992(tror det var riktig nr, er dyserens ) er et fantastisk middel, . Be om et pristilbud fra din leverandør av fyringsolje og parafin. Rengjør innsprøytningsdysene . Produkttype: Drivstofftilsetning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...