fredag 2. februar 2018

Rørgjenger bsp

Det er riktig, vanlige rørgjenger mens NPT er koniske gjenger. Du har rett i at BSP kan leveres i både BSPT (taper konisk) og BSP (paralell). Rørgjenger - adaptere fra NPT til norsk standard innlegg 30.


Hjelp med gjengetyper innlegg 29. Gjengetapp - dimensjon innlegg 12. Flere resultater fra baatplassen.

Whitworth- rørgjenger 55°. The difference between NPT, BSPP and BSPT seals Pressure systems in the process industry use different ways of sealing depending on the geographical . Her i landet er det mest vanlig med rørgjenger ja. Disse kan ha flere betegnelser.


Du må være obs på at betegnelsen på . Generellt så er BSP er kanskje mer brukt enn NPT til alminnelige formål her hos oss. Men siden vi handler så mye utaskjærs så er det bare å . ANSATSNIPLER BSP KONTRAMUTTER.

Finnes i materialtyper: Stål (Se relaterte produkter). Ansatsnippel i stål med utvendige gjenger. Change the options below to . Lavtrykksnippel med utvendig sylindrisk BSP gjenger ( rørgjenger ) for innskruning og slangestuss for lavtryksslange.


American Standard Taper Pipe. Dessverre, vi fant ingen produkter som inneholder ditt søkeord. Prøv et annet søkeor eller se på utvalget i nettbutikken. Vi er sikker på at du finner noe av . BSP , også ofte kalt ” rørgjenger ”. Om det er rørgjenger , så er det greit å vite om at det er forskjell på BSP - og NPT- gjengestandardene, og at rørgjenger er koniske. BSP rørgjenger 60° sete utv.


T-stykke messing, Se utvalget. Sylindriske rørgjenger ( BSP ). Og en rekke andre som ikke er. British standard whitworth pipe thread DIN ISO 228.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...