torsdag 1. februar 2018

Pris på polering av bobil

Fjerning av salt og asfalt,utv. Utvendig vask og polering. Avfetting, håndvask, håndpolering med.


Vi utfører også tilsvarende tjenester på bobil , campingvogner og båter stående på . Vi får tips om hvordan man vasker og steller en bobil på optimalt vis.

Svamp er forresten et produkt Skotner setter lite pris på. For å holde bobilen ren og pen lenger og bevare verdien på den, bør man være nøye når man vasker og polerer. Det anbefales å polere bobil ganger i året. Spesialpolish til bobil , caravan, bil og båt.


Rengjør, polerer og forsegler samtidig! Sarpsborg: Tune bilpleie, Lundsvei vasker og polerer for deg. Drammen: Elvebyen bilpleie, Neumannsgate 1 betjent håndvask, pris kr 1. Men nå har jeg fått en forespørsel om å polere en bobil.

Blir dette på samme måte som å polere en bil? Setter stor pris på råd :) . Polering av bobil - Eksteriør innlegg 3. Bruk en voks egnet for campingformål. Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping , bobil og.


Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Det lønner seg også å polere bilen nå som den er nyvasket og ren, dette beskytter. Vasking og polering av en campingvogn er mye jobb.


Super Resin Polish, som er lett å bruke, effektiv og prisgunstig (ved liter flasker). Husk at bobilen også kan lakkbeskyttes. Han legger til at du kan bli kvitt småriper ved å polere vinduene lett.


Vask og polering , innvendig og utvendig. Selve bilen lar seg polere på vanlig måte og blir blank og fin. Vi hjelper deg med anbud på polering.


Har fått pris fra et monteringsfirma som jeg synes var uforholdsmessig dyrt, så derfor. Er man nøye med vask og polering av bobilen vil man bevare verdien lengre. Normalt anbefales det å polere ganger i året vår og høst, men ofte kan det bli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...