torsdag 1. februar 2018

Litermål med vekt

På displayet ser du hvor mye du har i målet, og med . Med tarafunksjonen kan du måle opp flere ingredienser uten å måtte tømme koppen. Digital litermål og vekt hvor våte og tørre ingredienser kan blandes sammen. Viser enten vekt (maks kg) eller volum i ml.


Sammenleggbar vekt Triscale.

Kjøkkenvekter, litermål og målekar. Stilrent litermål i transparent plast. Elektronisk vekt som tar minimal plass på kjøkkenet. Et smart litermål med vekt som gjør at du både kan måle, veie og blande ingrediensene i samme bolle! Litermål hvor våte og tørre ingredienser kan blandes.


Du kommer langt med et litermål , og en viss basiskunnskap om hvordan du regner om ulike ingredienser fra vekt til volum. Praktisk litermål som har både volummarkeringer og digital vekt sparer tid på kjøkkenet. Den konverterer forhånds - innstilte ingredienser fra vekt til volum (eks. mel, sukker, vann, melk og olje).

Artig og praktisk gave til den matglade! Praktisk og solid kjøkkenvekt med målefunksjoner for vekt og temperaturer. Sparer deg for mye jobb når du . Kjekt litermål med digital vekt i håndtaket.


Målebegeret kan enkelt skilles fra håndtaket og brukes separat. Pris fra 36- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Tilgjengelig i butikker. Hos nettbutikken Slikkepott. Fyll et litermål med en viss mengde vann.


Vi kan måle vekt i gram (g), hektogram (hg) eller. Bruk kjøkkenvekten for å måle vekt på ulike gjenstander. Et litermål og en kjøkkenvekt er viktig å ha på kjøkkenet. Men det var før det kom noe så genialt som litermål og vekt i ett.


Utstyr: Bæreposer, litermål , langt målebån vekt og stoppeklokke. Her kan elevene jobbe individuelt. Be dem løpe rundt i skogen og lete etter en . Kontrollmåling bilde av sukker i litermål Sukker i.

Hvorfor er det viktig å være nøyaktig med mål og vekt når du jobber med mat? Filmen handler om sentrale måleenheter som liter, kilogram og kvart. Bufret Lignende Kjøpe ny kasserolle? Vi har et stort utvalg av kjøkkenutstyr i alle prisklasser!


Hos oss finner du ditt neste potter og kjeler, kasseroller eller bestikk! Vekten gir deg mulighet til å veie i både gram og oz, som . Bolle, litermål , spiseskje, vekt ,. Her er et deilig bilde av det nyeste kullet med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...