torsdag 8. februar 2018

Lite vaskerom inspirasjon

Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, . Vaskerommet er et viktig rom i de fleste hjem. Om enn ofte både lite i kvadratmeter og oversett i interiørsammenhenger, så forandrer ikke det at . Vi pusset opp et vaskerom med enkle grep og rommet ble forvandlet fra en lite innbydende lagringsplass til et delikat vaskerom på en helg.

Smarte løsninger som gjør klesvasken til en lek. I galleriet for tøyvask kan du se kombinasjoner av oppbevaring, hvitevarer, belysning og mye mer. Klesvask på et lite baderom.


Skittentøyskap designet for baderom. Hvite baderomsmøbler og vegger, IKEA-hylle og oransje dusj. Dersom du har et lite vaskerom og ikke har plass til tørkestativ, kan en garderobestang gjøre samme nytte.


Det er både praktisk og plasseffektivt. Før var vaskerommet uorganisert og rotete.

Lag et lite hjørne til potter og planter som skal stelles eller plantes om, det er både fint og praktisk. Etter oppussingen har eierne fått et vaskerom som både er estetisk vakkert. Neels søte barnerom ble et inspirerende sted å leke og gjøre lekser.


Roterommet var smalt og lite , men vi forvandlet det til et kombirom for hele . Har du lite vaskerom og ønsker å utnytte gulvplassen på best mulig måte kan du. Kanskje blir du mer inspirert til å vaske dersom omgivelsene er hyggeligere, . Vi gir deg inspirasjon og gode råd. Bor man i et lite hus gjelder det å utnytte hver eneste kvadratmeter. I utgangspunktet er ikke vaskerommet det man legger flest ressurser i,. Se de smarte løsningene på dette badet - vaskerommet er skjult i skap og skuffer.


I huset var det ikke noe ekstraba kun et lite gjestetoalett, så løsningen ble å rive en vegg og. Utnytt høyde, med skap over og under vaskemaskin og tørketrommel. Den som er så heldig å ha plass til et vaskerom vil gjerne ha det både praktisk og pent, forståelig nok :) I dette innlegget viser jeg noen . Få inspirasjon til fine garderobeløsninger til både entré, vaskerom og gang.


Har du et lite vaskerom eller en smal entré som du har problemer med å innrede? Flotte bilder også, som gir masse inspirasjon til oss:) Fin dag til deg. Vi har et lite vaskerom som jeg har planer om å innrede etterhvert.

Eg set og leitar etter gode løysingar på smale vaskerom. Vi har eit smalt vaskerom i nyehuset med ein varmtvannstank som tek mykje plass. Lite , men kjempe flott :D.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...