torsdag 1. februar 2018

Krølltang 38mm

Profesjonell krølltang med et eksklusivt Sublim Touch-belegg som gir en jevn fordeling av varmen, samtidig som det beskytter håret ditt. Professionell krølltang med diameter på mm som passer utmerket for å skape store krøller. Krølltang 38mm Sublim Touch (C338E). Pro Big Curl-tangen er det perfekte verktøyet for å skape store og nydelige krøller og bølger.


Med antistatisk keramisk belegg for jevn glans, mindre statisk hår og . Selger krølltanga mi, der den ikke blir brukt.

Nypris var 49- selges til 20- Kun brukt en gang. Dessverre har vi ikke flere av den ønskede varen på lager. Overflaten av gull, sammen med krølltengenes pulsteknologi, gjør at . Her kjøper du profesjonelle verktøy fra frisører. Vi har et stort utvalg krølltenger og bølgetenger. Logg inn for å se prisen eller søk om å bli firmakunde hos.


BaByliss Pro 1Curling Iron 38mm C338E. Keramisk tang i sort med justerbar varme.

Se vårt gode utvalg på Hairstore. Takket være denne revolusjonerende, patenterte rotasjonsteknologien kan du nå lage. Dette stylingverktøyet er en blanding av en rundbørste og krølltang , og hjelper deg å lage store krøller og nydelig fall i håret, uten at du trenger å kjempe med . Produktene har ulike egenskaper, slik at du kan finne krølltangen som er perfekt for deg og ditt behov.


PROluxe krølltang er produktet for deg som stiller høye krav til styling. Denne 23- mm wand kommer med Opti heat-teknikk som hjelper deg å skape. Samme krølltang finnes også i større størrelse på mm (MAST vol. 2). Cera krølltang har en fjærbelastet lås som gjør det enkelt å bruke tangen med én hånd.


Som alle andre Cera verktøy er den oppvarmede overflaten laget av . Slipp deg løs og lag bouncy bølger, søte krøller eller røffe lokker med vårt. De mest vanlige standardene for størrelse som fabrikantene bruker i våre dager, er krølltang 25mm, krølltang 32mm og krølltang 38mm , men . Baresso har Sveriges största sortiment av produkter för kvinnor och män inom skönhet,hårvårhälsa och smink. Magic Style Brush er en smart kombinasjon av rundbørste og krølltang.


HH Simonsen - Hot Air Styler mm. Toll og MVA er inkludert). I do try to at least spare minutes. Cera-serien er svaret på krølltenger.

De har en fjærbelastet lås som gjør det enkelt å bruke med én hån eller to med en på cool-tip for enda bedre kontroll. Med curler Pro Big Curl mm , kan du lage store, spenstige. Kategori: Reiseprodukter Varenr. Cera Hotstyler er en helt ny type krølltang.


Med denne krølltang , kan du gjøre store myke bølger, vakre krøller eller rette håret. Varmes hurtig opp til 2grader på sekunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...