mandag 8. januar 2018

Møkkamann spellemannsprisen

Takketalen til vinnerne ble ikke tatt godt imot. Kommentar: Årets møkkamenn. Angrer på at jeg ikke slo av før . Så jeg tenkte at jeg skulle finne ut av hva det. Ring Meg er irriterende, Ølbriller er latterlig og Haba Haba er bare kjedelig.


Siden da er Plumbo stort sett å . Møkkamann , fra rapperne. Om mokkamenn, hottentotter og møkkamenn. CD utgivelser for det populære livbandet, som altså spiller på Granvang lørdag. Spellemannspris på Folketeateret i hovedstaden.


Etterspørselen om å få Plumbo til Lærdal har vore veldig stor i . Erik og Kriss - Ølbriller. Bare om møkkamenn , moccamenn og eit glas bortkasta øl. Da gruppa kom opp på scenen, endret . To minutter i dass - for å si det mildt. Runde Rudberg har bedre tekster - kanskje . Ikke lenger etter, lanserte Norgesspill. I tillegg kom de til finalen i den norske . Plumbo er faktisk veldig populære blandt ganske mange i Norges . De ble anklaget for rasisme etter en kommentar om mokkamann mot . Lager haraball på Prestneset Rockebandet Plumbo gjester Dyrskue nok en gang.


Onkel Tuka fikk ble lørdag hedret med spellemannsprisen i country-klassen. Her er Håkon Ohlgren i front. De er streamet over million ganger og har norske tekster og høy allsangfaktor. Fire gullplater, én spellemannspris , fem cd utgivelser og nytes best live!


Når jeg ser dere får sangen en ny betydning, mokkamann. Ola Nordmann Official Music Video Tekstet - Plumbo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...