torsdag 11. januar 2018

Catering haugesund

Catering til alle anledninger! Konfirmasjon, dåp, bryllup, begravelse, fest og firma. Brasserie Brakstad driver i tillegg til restauranten med catering til små og store.


Vangen med utsikt over Skeisvannet i Haugesund. Vi leverer også mat til uformelle anledninger som tapas, .

Skal du holde jubileum, bryllup, konfirmasjon eller lignende i Haugesund? De færreste står for matlagingen selv til et slikt arrangement. NÅR GODE SELSKAP BLIR DE BESTE MINNER – OGSÅ LEVERT PÅ DØREN. Vårt mest eksklusive catering -konsept er Brovingen på tur. Her får man rett og slett.


Vi tar imot bestilling på kurs og konferanse samt private selskaper og driver catering. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!

CATERING i HAUGESUND har aldri . Vi er ditt catering firma i Haugesund og omegn! På menyen finner du snitter, koldtbor tapas, hjemmelaget middag og deilige desserter. Vi har flotte lokaler hvor . Reker Skagen majones ørretrogn og dill. Egg, Sulfitt, sennep, skalldyr. Matjesild fra Haugesund Brunet smør og karse.


Bohemer catering er kjærlighet til råvarene og håndverket. Få lyst, velg mat, vi legger den på fat. Kom med dine ønsker og vi gir deg en fastpris på oppdraget!


Staalehuset påtar seg fra tid til annen catering oppdrag, først . Kafè Jensen er åpen hver dag fra kl. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Ledige stillinger i catering Haugesund , finn jobber i catering Haugesund her! Underlagt en godkjent lærebedrift . Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre .

Los Tacos tilbyr catering til alle slags anledninger, store og små! Ta kontakt med oss for rask leveranse og et måltid med meksikansk særpreg! Bestselgere (topp 5) - Kjøttboller av storfe i tomatsaus - Scampi , chili og hvitløk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...