onsdag 20. desember 2017

Gulvplater til vedovn

Bufret Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger. Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet som . Kort om gulvplater: En peis eller ovn som skal stå på et gulv av tre eller annet brennbart materiale må stå på en gulvplate. Gulvplate 700x9Halvrund - mm, sort lakkert stål.


En gulvplate skal beskytte gulvet mot sprut og varme fra bålet.

Det er spesielle krav til gulvplaten og materialet den står på. GULVPLATE STÅL 650X8SORT LAKK. OVN JØTUL F 3ADVANCE BP . Hjem Varme og el-artikler Oppvarming Peis og ovn Peisutstyr.


Gulv under og foran ildstedet skal være av ubrennbart materiale eller dekket med ubrennbar plate. Skal montere ny vedovn i desember. Pga mye ferdsel forbi ovnen ønsker jeg ikke å ha en glassplate liggende permanent foran ovnen.

Hot Megastore er en ledende kjelevarmebutikk og har Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser. Vi tilbyr ovner, peiser, skorsteiner, varmepumpe, vedovn. Bergen Varmesenter tilbyr ulike underlagsplater i stål og glass. Vi kan også hjelpe til med bestilling av ulike steintyper. Pulverlakkerte gulvplater i sort eller grå lakk (med struktur).


Tolmers gulvplater beskytter gulvet rundt ildstedet, og er en naturlig del av tilbehøret ved . Nordpeis Quadro er en vedovn med stram og stilren design som passer både på rettvegg, i hjørne eller frittstående i rommet. Et stort vinklet glass gir godt innsyn . Ovnen finnes også i svart, og av tilbehør kan du velge gulvplate i glass eller stål og tilkobling til uteluft og skorstein. Vi skal bytte gulv og i den forbindelse så trenger vi ny gulvplate til vedovnen vår. Hvilke typer finnes og hva er finest?


Ovnen er i tipptopp stand og har ingen skader. Jøtul peisovn F2selges. Ovnen selges med rørdeler og gulvplate i brunt glass om ønskelig.


Hwams danske verdensnyhet gjør nemlig vedovner betydelig mer miljøvennlige. Du har valgt et produkt fra en av Europas ledende produsenter av vedovner,.

Peisovnen Contura 8er seriens grunnmodell og fås i grått og svart med et stort glass i døren. Skorsteinen kan kobles til toppen eller baksiden av ovnen på . I denne modulen skal vi ta for oss hva en brannmur er, hvilke materialer en brannmur kan bestå av og hvilke regler som skal følges ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...