mandag 27. november 2017

Vannflaske med fruktbeholder

Aida, raw termoflaske 5l rosegold. Bormioli, flaske 5l klar. Bufret Lignende Sagaform. Flaske med fruktbeholder , klar. Unik vannflaske med fruktbeholder.


En kjempesmart plastflaske fra det innovative selskapet Sagaform.

Trendig vattenflaska i miljösmart Tritan, 800ml, med inbyggd fruktbehållare som tillför ditt vatten både vitaminer och smak. Litt sunnere livstil skal ikke gå utover smak. Legg frukt i beholderen og ha god smak på vannet. Det er viktig å få i seg nok vann og med WeightWorld vannflaske med fruktbeholder så smaker vannet ekstra godt og forfriskende.


Nyt den naturlige smaken av . Praktisk vannflaske å ta med seg på utflykten eller på trening. Lekker vannflaske i avansert vakuumkonstruksjon av doble stålvegger og. Den ypperste mosjonsflasken.


Vannflaske med infuser - frukt beholdere.

Dessverre har vi ikke flere av den ønskede. Frukten gir smak til vannet. Fresh flaske Grønn manufacturer logo. Berik vannet med masse vitaminer . Bopp Mini er en kompakt 350ml flaske med en matt kropp og tilkoblet.


Den ultimate drikkeflasken med fruktbeholder som passer til både trening, jobb, skolebenken eller en tur i skog og mrk. Hvorfor ikke la sesongens frukt og bær smaksette din drikke? Gjenomsiktig vannflaske av TRITAN og er BPA - fri. Sjekk ditt daglige væskeinntak med denne smart utformede vannflasken på 6ml i. Ta med en vannflaske på turen eller treningen, eller sørg for alltid å ha en flaske med vann stående på skrivebordet, så glemmer du ikke å drikke nok i løpet av . Få nok væske på varme dager med en 6ml trendy kvalitetsflaske med integrert fruktbeholder. Legg oppskåret frukt i den lille beholderen . Kilde vannflasker fra Hadeland Glassverk er laget av glass og har et slankt design som enkelt får plass i vesken.


Den praktiske skrukorken holder flasken tett , . DOT – vannflasken holder kontroll på hvor mye vann du drikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...