torsdag 30. november 2017

Høyskap med speildør

Speilet leveres forseglet med sikkerhetsfilm på baksiden, noe . Les om vilkårene i garantiheftet. Perfekt der det er lite plass siden skapet er grunt. Du kan flytte hyllene og justere avstanden . Et elegant og praktisk høyskap med speil på begge sider av døren.


Bredde og høyde 1cm.

DØRER mm finert MDF-plate med kantlister i tre, belagt med fuktbestandig tokomponentlakk. Svart, grå og hvit er belagt med fuktbestandig tokomponent . Høyskapet har soft-close dør med helfigurspeil og skjult grep. Kan leveres med innvendig LED lys øverst i skapet.


Dansani Special Collection er dansk design i . Døren er vendbar for venstre- eller høyreåpning. Frest gripespor i dørsiden. Leveres sammensatt med opphengsbeslag for veggmontering.


Finnes som høyre-og venstrehengslet.

Høyskap med speildør og sideplater i hvit matt. Delta høyskap er smart og funksjonelt og gir deg masse plass til oppbevaring av håndklær og andre . Produsent: Raguvos Baldai Ir . AGrand underskap i NCS med knott B og servant i porselen. Baderomsinnredning og høyskap med speil (fra Ikea) selges rimelig snarest. Logic møbelpakke, hvitt skap, fkr. Plano og Stratos LED lampe - montering på speil eller speilskap.


Soul høyskap har smart, integrert oppbevaring. Vendbar dør for høyre- eller venstremontering. Lagan høyskap med speildør som kan vinkles. Velg mellom speil og speilskap.


Polert speil med kubelampe . HØYSKAP 170XDØR SPEIL Byggmakker 1. Overskap, underskap og høyskap til bad slik at du enkelt får det baderommet du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...