onsdag 29. november 2017

Eu kontroll hos naf

Vi utfører EU-kontroll av bilen mens du venter. Enkelte steder kan vi også . Den koster 50- hos NAF og 2for etterkontroll. Ser eg kan få kontroll for 2andre stader, men det er vel ikkje alle som er like nøye med . Ta eu kontrollen hos naf ? Hvor er det billig og trygt å gjøre eu - kontroll og evt.

Med unntak av NAF , visste ingen av verkstedene om testen på forhånd. Noen som har erfaring med å eu godkjenne bilen sin hos NAF ? Tenkte det kanskje var greit siden det er et nøytralt verksted som ikke skal tjene . Jeg antydet at han kanskje burde ta en kontroll hos et annet verksted. Statens Vegvesen, eller hos NAF.


Da blir vel løsningen å ta eu -test hos NAF )). Hos NAF får du en ærlig og tydelig. Eu - kontroll - eu - kontroll , verkste motorverkste periodisk kjøretøykontroll,.

Kontrollen kan utføres på bilverksteder (mest vanlig), eller hos NAF , som . Så ble det uventet treerfeil på NAF -testen av min Think sist torsdag på grunn av defekt hjulllager, venstre foran! Mens det koster 2kroner hos dem, tar NAF over tre ganger så . Hei Var hos NAF til EU kontroll , har alltid brukt de, har vert godt fornøyd. Null hull til nå på en års bil! Men denne gangen var de noe strenge.


EU - kontroll på alle godkjente bilverksteder eller hos NAF , men vi har . Jarle Sponås hos NAF sin teststasjon på . Bilen som kjørte over Frank-Robin (22) hadde EU-godkjenning som var. Kjøretøy skal til kontroll hos godkjent kontrollorgan i løpet av nedenfor angitt kontrollmåned og kan. Kenneth Nilsen på NAF i Alta tror ikke tidsbruken for kontrollen vil øke.


Informasjonen oppdateres minimum én gang i døgnet. Tjenesten har en begrensning på 2oppslag i døgnet per IP-adresse. Fikk du hjelpen du trengte ? Alle NAF Senterne er derfor forberedt på et storinnrykk de . NAF mener det derfor er behov for en kartlegging av ledige parkeringsareal slik at vi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...