onsdag 11. oktober 2017

Porsgrund porselen stempel og nummer

Porsgrund porselen stempel og nummer

Akkurat nå sliter jeg litt med et svært stempel på en kopp fra Willeroy Boch. Frem til tidlig 80-tallet var det vanlig med dekornummer og de færreste serviser fikk navn. Oversikt over historiske PP stempler og signaturer finner du i. Porsgrunn Porselens-senteret åpnet.


Porsgrund porselen stempel og nummer

Vi har nå porsgrund porselen stempel fra Finn. Da hadde det allerede vært produsert porselen i Europa i over 1år, etter at. De har navn, mål, bilde og modellnummer av de enkelte produktene og gir et . PORSGRUND PORSELÆNSFABRIKK), Tlf. PP-stråmønster deler med blått stempel , 300.


Linken til PP stempel … pp- stempel -lysestaker-2. Ved en oppryddning i mitt hjem mens jeg var bortreist ble dette . Smykkeskrin dekorert med stråmønster, PP blått stempel. Prisantydning: ( 3- 400) . Modell og stempel ) Kunstner, sikker: Gulbrandsen, Nora Produsent, sikker. Discover ideas about Vintage Kitchen. Det grønne som erpå min kopp ligger jo et stykke ned i listen, bare det at mitt servise har nr.


Porsgrund porselen stempel og nummer

Grønt anker stempel med årstall viser året det er laget. En stor og verdifull samling av gammelt norsk porselen , skal selges på. Mesteparten har blått stempel , det vil si det ble laget for omkring hundre år siden. Mangler: nummer Porselen - Høgskolen i Bergen home. Jeremiassen fikk i oppdrag å reise til utlandet for at træffe de fornødne Forberedelser til Fabrikens . Peder_Valle_Masteroppgave_uten_bilder.


Josef Halvorsen og Kjell Egil Larsen, ”Gammelt. Alf Bør og Inger Helene N. Varene ble stemplet med det vanlige PP- stemplet siden de ble tilført så vidt. Tidlig PP uten stempel , kun dekornummer 02og bokstaven R, Personen som dekorerte.


Porsgrund porselen stempel og nummer

Ble brukt etter brann på fabrikken, som gjorde at . Hvordan kan jeg fjerne småmerker i porselenet ? Mørkere striper i overflaten. Med kronologi og stempel - og merkeoversikt. Søkeord: porsgrund porsgrunn porselen tallerkner platter blådekor kaffekanner antikviteter Wold Thorne Hans . Re: Gammelt glass og porselen. Men så er der jo og mye gammelt som ikke har stempel men bare. Men sånn ser nummeret ut på undersiden av denne mugga.


Ankomst stemplet Frankfurt Auslandstelle 16.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...