fredag 6. oktober 2017

Nilfisk superflex slange

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Nettsiden bruker cookies Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjepartstjenester. X-TRA-modellen har vogn og slangetrommel.


Er på jakt etter en lengre stålarmert slange , og tror jeg har funnet det. Superflex stålarmert slange.

Spulehåndtag med lynkobling og drejefunktion af slange. Holdere for pistolgrep, lanse, dyser, skumsprayer, slange og elkabel. Standard tilbehør: m stålarmert. Du kan bla i bildene med . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Slange højtryksrenser m. H-XTRA Høytrykkspyler er en effektiv og kraftfull.

Ved at slange uttaket er plassert nederst skal det en del til før du klarer å velte spyleren. B X-TRA P 1tilhører Pro-serien, som er toppen av vårt hobbyvaskerprogram. Ergonomi og komfort i et kraftfullt design og en fantastisk . Værktøj, Maskiner, Rensere, Støvsugere m. For at opnå ekstra styrke og holdbarhe er P 150. Nilfisk Alto Frithiof Gerni.


Electrolux Z9komplet slange -Sort. Husqvarna PW 2er lett å montere, men kommer med slangen løs, så du. H X-TRA er en heftig høytrykksvasker med en tiltalende slange. Spolhandtag med snabbkoppling och svirvel på slangen.


Køb en forlænger slange , så du ikke skal flytte rundt på maskinen mere end højest nødvendigt. Komplette slanger , ror og studse:. H X-TRA Høytrykksvask hos Staypro. TESS leverer slanger , drift- og vedlikeholdsprodukter for sjøklima og fire årstider ved sjøen.


SUPERFLEX STÅLARMERT SLANGE.

Netgoymsla: Levering 5-dagar. ClickClean Tornado PR dyse (rød).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...