tirsdag 26. september 2017

Uvbestråling av drikkevann

UV -lys er en rensemetode på full fart inn i norsk drikkevannsforsyning. Forsøk med UV C- bestråling av mus viser at musene utvikler kreft. Sammendrag: UV-rensing av vann er en form for sterilisering som er blitt brukt i en. Hovedmålene med behandling av drikkevann er å inaktivere. Klorrensing av vann tar ikke knekken på disse parasittene, som er funnet i drikkevann i Oslo.


Det gjør derimot UV - stråling.

Vi selger UV-anlegg i alle størrelser til gode priser for rensing av drikkevann. UV anlegg: Ultrafiolett stråling ( UV ) en pålitelig, effektiv og miljøvennlig løsning for desinfisering av vann. Bakterier, virus og cyster i vannet blir effektivt inaktivert. Som vannverkseier skal dere sørge for at drikkevannet som leveres ut til.


Vannet i tanken blir utsatt for kraftige doser UV - stråling som bryter ned bakterier og gir deg rent vann. Vi har også installert en UV-sensor på utvalgte modeller . Monter en uv-lampe på vann -inntaket så har du rent vann i hele huset. Nå er også flere av de store vann - verkene i ferd med å ta i bruk UV.

For å sikre hygienisk betryggende drikkevann , skal eier av. Vannsjef Tom Bratberg vil utrede bruken av UV - stråling for å desinfisere drikkevannet. Vestfold interkommunale vannverk IKS Sandefjor 18. Drikkevannet fra Grøa behandles nå med UV -stråler. Strålene tar knekken parasitter og bakterier.


Effektiv desinfeksjon av drikkevann med UV-filter. Det var varaordfører Ingolf Paller . Ozonering av humusholdig vann er også forbundet med uønskede bivirkninger. UV (Ultraviolett Bestråling ) er derfor en toneangivende behandlingsmetode for . Før vannet som skal brukes til drikkevann behandles, kalles det råvann.


I naturlig ferskvann finner vi. Rimelige deler du selv kan bytte (ca levetid UV-lampe 1timer). UV -LED utstyr for å sikre at drikkevannet er bakteriefritt. UV -C stråling er kjent for den. Vikelvdalen vannbehandlingsanlegg (VIVA) produserer drikkevann.


Klor og UV - stråling sikrer deg et helsemessig betryggende drikkevann. DESINFISERING AV VANN VED UV - BESTRÅLING. Ultrafiolett bestråling har blitt en vanlig metode for å desinfisere drikkevann i Norge.

UV-transmisjon: Vannets evne til å slippe igjennom UV – lys. Når drikkevann skal behandles og renses, kan mange metoder brukes. Patogene organismer: Bakterier . UV - behandling: Bestråle vannet med.


Avsluttende Bacheloroppgave (ingeniørstudier) innen vann og miljøteknologi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...