mandag 4. september 2017

Smørefett typer

Smørefettets bruksegenskaper bestemmes av baseoljen, type av . Smørefett er det beste alternativet når et smøremiddel skal holde seg på friksjonsstedet lengst mulig. Vårt vide spekter av smørefett består av følgende typer : . Starplex EP er en ny generasjon smørefett basert på litiumkomplekssåpe som gir. Da fett på forskjellige typer såpebase ikke automatisk er blandbare , bør det . Det er optimalisert for et bredt spekter av bilrelaterte brukstyper og kan .

Jeg bruker en type grease fra Statoil, med en farge som ligner på lys . Vårt utvalg av smørefett dekker over et bredt anvendelsesområde. Meget godt egnet for alle typer tyngre auto-, anlegg- og landbruks- . TEMPERATURBESTANDIG UNIVERSAL- SMØREFETT. Kompatibel med- og kan blandes med andre typer smørefett. Til smøring av presser skal det kun benyttes fett fra Hydroscand. Brukes andre typer fett bortfaller alle garantier.


Følg manualen for smøreintervaller, se også skilt . I produksjon av smørefett blir det anvendt fettsyre, som danner en spesiell type.

De billigste fett typer har imidlertid en stor utskillelse av oljer som vil ødelegg . Til det har de helt sikkert andre smørefett som er bedre egnet. Som smøremiddel brukes olje eller smørefett. NSF – Hnæringsmiddelgodkjent syntetisk fett for alle typer lager. EPsmørefett med faste smørestoffer beregnet for tunge belastninger ved lav til . Hva er oljer og fett , og hvordan kan man fjerne det?


Vanlig hjullagerfett ofte betegnelse som EPer et litiumsbasert fett (såpe). Siden det er plast tannhjul og elektronikk trenger man en spesiell type smørefett som er GULT! Den er ikke olje basert, ikke grafitt basert, ikke . Vårt billige men gode universalsmørefett!


Vi leverer også andre typer smørefett , sjekk nettbutikken nå! Et høykvalitet litiumbasert EP fett med ekstrem vedheft og tettende effekt for smøring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...