torsdag 28. september 2017

Lufttrykk passat stasjonsvogn

Det anbefalte lufttrykket er nesten alltid forskjellig for for- og bakdekkene. Dersom du er usikker på din bils lufttrykk så bruk noen minutter på å lese gjennom . Lufttrykk : Volkswagen (Personbil). En annen viktig faktor er effekten på drivstofforbruket.


Lavt lufttrykk påvirker rullemotstanden, noe som øker drivstofforbruket.

Det å velge et høyere lufttrykk for å . Sørger du for riktig lufttrykk i dekkene, gir dette et lavere forbruk og økt sikkerhet på veien. Lær om riktig dekktrykk og hva dekkmerkingen på bilens dekk betyr. Bil: Ser anbefalt lufttrykk ifølge bensinlokket er 2. De fleste personbiler skal ha et lufttrykk mellom 1og 2kPa.


Imidlertid opereres det dessverre med ytterligere tre måle-enheter her i landet . VÅRTEGN: Denne symboliserer tverrsnitt av et dekk og forteller at du har feil lufttrykk i dekket ditt. Men det er slett ikke sikkert at noe er galt.

Vinterdekk i kulda krever mer trykk for at du skal kjøre økonomisk og trygt. Og fyll på mer enn det bilprodusenten oppgir. Kjøp lavprisede Dekktrykk Kontrollsystem for VW PASSAT enkelt på nett,. Driver å kikker litt på bilmarkedet etter noe nytt. SED = sedan, STV = stasjonsvogn , FLE = flerbruk, SUV = Sport.


Velg dekk med lav rullemotstand og bruk riktig lufttrykk i dekket. Mondeo: Jeg lurer på hvor stort ideelt lufttrykk det skal være på. Bilen er mkFord Mondeo stasjonsvogn. I går var jeg ute og kjørte, og da begynte varsellampen for lavt dekktrykk å lyse.


Passat FSI Comfortline 6-trinn Tiptronic. Ingen ly bare vedvarende på. Erfaring viser at hver tredje bil kjører med lufttrykk som kan gi farlige. Nummer to er Tiguan med 43. TDI 150hk DSG Highline stasjonsvogn til 441.


Disse imponerer meg stort og. Kjører Toyota Avensis stasjonsvogn.

Golfen og den nye Passaten på . Mange har ventet med lengsel og store forventninger på nye Passat. Lars Gommeru som kan presentere både sedan og stasjonsvogn samtidig. Teknologien tillater også høyere lufttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...