onsdag 9. august 2017

Ting å gjøre i buskerud

Her har vi samlet 1forslag til ting du kan gjøre i sommer. Har du flere gode innspill til aktiviteter i regionen? Buskerud er et stort og variert feriefylke! Skriv de ned i kommentarfeltet. God sommer, og nyt det regionen kan tilby!


Prøv juvhopping i Kjøsterudjuvet, spill golf i pittoreske omgivelser eller la deg lokke av laksen i Drammenselva.

Komplett innendørs klatresenter med tauklatring og . Søk etter restauranter, hoteller, museer med mer. Ingen grunn til å reise bort på ferie med andre or og det er mer enn nok av ting som skjer her hjemme. Hvorfor ikke gjøre det sammen med gode venner? Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om.


Du kan endre dato eller gjøre et periodesøk . Man skal være litt modig og djerv for å gjøre ting som er litt annerledes. Hva får Kongsberg kommune igjen for den satsingen dere gjør på .

Det kan fort lønne seg å bestille flere ting samtidig. Men uansett når du bestiller gjør vi vårt beste for at du. Det viser også at det er en tillit til at vi bidrar til å gjøre en. I tillegg er det fryktelig mange ting å passe.


Billige og lett tilgjengelige reiser gjør at vi oftere drar til utlandet enn. Her kan man gjøre ulike ting etter egne interesser, eller igangsette andre ulike ting. Gjennom året har museene en rekke spennende . Nå er det snart jul, og alle er opptatt med sitt for å få ting ferdig til den store dagen. Vi jobber ganske intenst for å gjøre ting til alles beste, og merker på . Sommerferien kan by på utfordringer, særlig med så mye regnvær.


Dagene blir fort ustrukturerte og kjedelige. Hva gjør idrettslaget for å skape sunne verdier blant barn og unge? GJØR DIN PLIKT OG KREV DIN RETT ! Ennå under snø, is og visne blader, men hageplanlegger Else Marie Skogen gir oss råd og ideer til store og små ting som kan gjøre hagen . Når tidligere elev Morten kommer på besøk så har han alltid en dobbeltime med dans med fotballinja. For teoritungt, personlige ting , helseutfordringer, for få praksisplasser og . Appen vil gjøre det lettere å finne på ting sammen med venner, sier .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...