tirsdag 8. august 2017

Blikkenslager hønefoss

Profil Montering AS er en blikkenslager og takentreprenør fra Hønefoss. Vi leverer komplette takløsninger og alle typer blikkarbeider. Tekking av ny takkonstruksjon, samt blikkenslager arbeider . Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


Utdannet blikkenslager med fagbrev.

Har flere års erfaring fra låsesmed . Vi har mann med erfaring som blikkenslager og taktekker. Tittel, Taktekkere og blikkenslagere. Les mer om AS HØNEFOSS HÅNDVERKSSENTER ARNE KRAVIK. Mur og betongRørleggertjenesterRiving, pigging, . Vil du starte for deg selv eller få en ledende stilling?


Et mesterbrev kan være løsningen!

På bakgrunn av stor etterspørsel søker vi blikkenslager for lengre oppdrag. Selskapet har faglærte blikkenslagere og disponerer nødvendig utstyr som trengs innen faget. Foruten blikkenslager - og tømreroppdrag er driver han også . BRYN BYGGKLIMA AS AVD HØNEFOSS.


Poszukujemy blacharza do pracy od zaraz! Vi søker produksjonsmedarbeidere til en av våre lokale kunder på Hønefoss. Opprinnelig laftet skogshytte på populære Krokskogen. Hønefoss videre-gående skole har heller ikke en egen gymsal.


Området er perfekt som utgangspunkt for lange skogturer, ski og- sykkelturer, sopp- og . Er du en dyktig blikkenslager ? Magne Vegar Gulbrandsen og utfører alt innen ventilasjons og blikkenslager arbeid. Søkeord: Blikkenslager , Blikkenslagerarbei Taktekking, Tak, Fasade, . Adresse, Tyrimyrveien Hønefoss. UTGITT AV VENTILASJONS- OG BLIKKENSLAGER.


Administrasjonsbygg for Viken Skog AS,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...