onsdag 5. juli 2017

Skiftenøkkel

På utkikk etter en hendig skiftenøkkel ? Skiftenøkkelen brukes til å skru muttere, franske . Vi har et bredt utvalg skiftenøkler med forskjellige gripevidder fra leverandører som Bahco og Ironside. Skrunøkkel, svensknøkkel og skiftenøkkel – kjært barn har mange navn. Her kan du se hva du skal se etter hvis du skal kjøpe deg en ny.


Hylleplass: Legg til i innkjøpslisten.

Presisjonsherdet og rustbeskyttet. Parallelle, tynne kjefter. De fleste av oss må fram med en skiftenøkkel fra tid til annen. Enten på jobb eller for å løse små og store utfordringer i hjemmet. Oppfinneren var søta brors . Tradisjonell modell, fosfatert utførelse.


Maksimal nøkkelvidde angitt i håndtaket for rask identifikasjon av riktig størrelse. Nøkkelen har lasergravert måleskala for avlesning av nøkkelvidde eller måling av skrue- og .

Termoplastisk, ergonomisk håndtak. Les mer om Bahco skiftenøkkel. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!


Større åpning sammenliknet med en tradisjonell skiftenøkkel i tilsvarende størrelse, kombinert med bekvem lengde på håndtaket, og lav vekt. Bahco Justerbar tommers nøkkel med fosfert overflate. Skalert i metrisk og tommer. Spesialskiftenøkkel ERGO med ekstra stor kjeftåpning. SKIFTENØKKEL MM GRIPEVID BAHC.


Kjøp Bahco skiftenøkkel online hos BAUHAUS. Nøkkelens slanke kjeve gjør den ideel til steder med trang . En skiftenøkkel er et verktøy som bør finnes i alle husstander. Den kommer til nytte i svært mange situasjoner, både i private hjem, på arbeidsplassen, . Til løsning og stramming av skruer og bolter. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg skiftenøkler av kvalitetsstål. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


Leveres av Elektroimportøren AS. På lager i alle butikkene.

Størst på bilutstyr og deler. Funksjonell skiftenøkkel fra Hyundai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...