tirsdag 25. juli 2017

Målebeger bar

Partyking vet akkurat hva som trengs for å få en komplett utstyrt bar. Vi har også redskapene som gjør deg til drinkmester, og å kunne servere gode drinker er . Din leverandør av barutstyr! God kvalitet, kjente merkevarer, gode priser!


Gjør bartenderens jobb til en lek ved å utruste din bar med profesjonelt barutstyr. Med shakers, målebeger og dryppekorker i høy kvalitet blir det morsomt og .

Se vårt utvalg av målebeger , litermål og deslitermål. Specifications: Målebeger i plast markering med 2cl. Andre kunder vurderte også disse. Bilde av Målebeger proff 2-cl.


Monin Jordbær syrup cl. Moderne bar sett med shaker og måle kopp. Krage cocktail shakes og måle kopper er et absolutt must for de som allerede har blitt forelsket i den vakre Collar.


SKY sett – shaker, røreskje og målebeger.

Loft- serien er barutstyr i børstet, rustfritt stål med avrundede linjer og stilig design. Utviklet for barer men passer like bra i hjemmemiljø. Et bra målebeger eller jigger for å . BESSHO TALL GLASS - set of two This item is available for pre-order and will ship in May, Just as the small town is known for the healing properties of its hot . Vinkjøler shaker opptrekker målebeger barsil muddler sitrus presse skjenke kork. Og i alle fall ikke målebeger. Men det er faktisk en mening med det.


Mitt beste tips er noe så enkelt som å bruke målebeger. Den forgylte målebeger , som vi kan tilby, er tilgjengelig i både gull og sølv, slik at du kan definitivt velge hvilken som passer best for din bar avhengig av hvilke . Materiale, rustfritt stål. Fantastisk Himmel, Stjerne, Cosmos Laser Projector Lampe Natt Lys.


PINLIG NØYAKTIGHET: Et todelt målebeger er hobbybartenderens viktigste. En cocktailshaker, arbeidshesten i enhver bar , er for mange . Transparente målebeger på 1. For enkel oppmåling av produkter. Tilgjengelig i fire farger for mulig fargekoding av soner.


Oslos beste bar av Oslopuls i fjor.

Basisutstyr for å lage cocktails: Målebeger , shaker, røreglass, hawthorne-sil, barskje, . Sist men ikke minst er det et målebeger som lar deg måle de forskjellige . Et moderne bar sett med shaker og målebeger av rustfritt messingbelagt stål. Barsett i rustfritt stål, leveres i gavepakning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...