tirsdag 4. juli 2017

Drikkebeger med lokk og sugerør

Dette glasset er med lokk og sugerør. Her kan du passe på hvilket glas som tilhører hvem sitt, da dem kommer i fire ulike farger. Praktiske og fargerike drikkebeger med lokk og sugerør i plast. Disse er godt egnet å ha med seg på stranden, ut i hagen, eller hjemme.


Sommerlig plastglass - dekk til grillfesten eller hageselskapet. By på eksotiske drikker, smoothies etc.

Drikkebeger av plast med lokk og sugerør. Blanke beger l – stk. Priser vises kun hvis du er innlogget. Kropp i bpa-fri eastman tritan med lokk i as-plast og . ELVIS drikkebeger med lokk og sugerør.


Svarer vanligvis innen en dag. Super kvalitet, og fant akkurat samme beger i en butikk i Oslo til dobbel pris. Rask levering, og gratis frakt for ordrer over 5kr!

I denne kan det nytes mang en herlig drikk. Perfekt til smooties, milkshake, jucie osv. Beger plast antistatisk 21cl hvit. Innehold: coca cola beger (papir). Lett kopp som er lett å holde.


Med dette kule drikkebegertet med skrulokk og sugerør kan du veldig enkelt . Nicolas Vahé, DRIKKEBEGER MED SUGERØR (5ml). Skap sommerstemningen med et drikkebeger formet som en ananas i gave! SÅ mye bedre med dette ananasformede drikkebegeret med lokk og sugerør ! Polypropylen- homopolymer.


Salatskåler, lokk , beger , sugerør. Klar, kan også være farge. Gjennvinnes som plast eller engergigjenvinning. Kjempesøt og praktisk drikkebeger med lokk og sugerør.


Inne i veggene er det holografiske stjerner i sølv, rosa og blått som flyter rundt. Lokk med kryss for sugerør til Coca-Cola beger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...