fredag 21. juli 2017

Buet tv skjerm

Buede TV -er er verken er slagstriks eller en designgimmick. Det er et produkt som er kommer for å bli, uttalte TV -salgssjefen for Samsung . Tv -apparater: Har det noe for seg å ha en Curved tv ? Har en Curved pc skjerm , og den er nydelig å bruke når man sitter fremfor . Kurvede TV -er er ikke en gimmick! Derfor satses det sånn på buede TV - skjermer - Diskuter.

Lekker skjerm som gir deg en herlig surround-opplevelse. Vi ble aldri helt overbevist om at buede TV -er var fremtiden, selv om TV -bransjen . Det er mulig ved å tilpasse kontrastnivåene i ulike deler av bildet. Opplev en curved skjerm som gir jevnere . Samsung Curved UHD TV gir en dypere opplevelse. TCL tolker de obligatoriske kriteriene for å velge det perfekte TV -apparatet. Bildekvaliteten og den visuelle opplevelsen som oppnås med en buet skjerm , . Buede skjermer er neste store trend innen TV.


Men utgjør den buede skjermen virkelig en forskjell for TV -seeren?

Ifølge forskerne er svaret ja . LAS VEGAS (VG) LG lanserer en TV - skjerm som kan endre form med et enkelt tastetrykk på fjernkontrollen. Men prisnivået gjør dette til en TV. Buede tv -er er fremdeles kanskje det mest egoistiske og lite . Pluss: Fenomenal fargegjengivelse og pangsterk kontrast gjør Samsung- skjermen til en engasjerende TV å se på i nær sagt alle . Farger som du aldri har sett før.


Denne glimrende, buede Full HD- vidvinkelskjermen med et svært bredt fargespekter sørger for raske bilder med realistiske . Den store revolusjonen, som de buede tv - skjermene ble utropt til å være, ligner mer og mer på enda en markedsførings-gimmick. Nå er det bare et par uker til man kan kjøpe dem i butikken. Vi overdriver ikke: Nesten alle TVene ble vist av, ble buet i stedet for flat!


Men hva er fordelen med en buet TV , uansett? Robust veggfeste for buede skjermer. Handterer størrelser fra 32- til tommer og vekt opp til 45kg. Det følger med manual, skruer og inseksnøkkel. Med lås som holder TV -en på plass.


Dekorative endekåper medfølger. Vi har regnet nøyaktig på buen for å få en naturlig dybdefølelse, slik at du får minimalt med forvrengninger og maksimal realisme. Dette er en pc- skjerm , og ikke en tv.

Skjermen er nemlig buet , og i dette tilfellet er det mer enn et oppsiktsvekkende designtriks. Vi har årelang erfaring med PC- skjermer og public display. Utvalget er bredt og variasjonen stor. Velg blant LE 4K, curved eller en gaming- skjerm med G-sync. Markedsføringsbeskrivelse.


Bli oppslukt av Philips Curved- skjermene. Den buede skjermen på i E-serien gir deg en svært oppslukende opplevelse med en . D har kommet og gått igjen, buede skjermer har mistet nyhetsverdien, Smart TV blir mer og mer raffinert. Akkurat nå vurderer du kanskje .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...