torsdag 8. juni 2017

Overgrepsmottak bergen

Tilbudet gjelder både for kvinner og menn og er uavhengig av om . Oversikt over overgrepsmottak på Vestlandet. Under finner du den informasjonen du trenger for å komme i . Overgrepsmottakene er laget som et tilbud til mennesker som har vært utsatt for voldtekt eller. Kort omtale av overgrepsmottakene på dinutvei.


Nasjonal nettportal om vold i nære relasjoner, voldtekt og andre seksuelle overgrep.

Portalen driftes av Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress . Konstituert overlege Eline Thorleifsson ved overgrepsmottaket i Oslo har inntrykk av at . Også i Oslo kom det flere pasienter til overgrepsmottaket i fjor, men økningen er ikke . Resterande kommunar – SO og VNR til Førde. Lang prosess med å samle eit overgrepsmottak. Katja Ann Nielsen og dei andre tilsette ved overgrepsmottaket får halde. Praktiske henvendelser: Nasjonalt kompetansesenter for legevaktmedisin.


Veiledning av personell i overgrepsmottak. Vedlegg III – Lokaler og nødvendig utstyr for overgrepsmottak.

Jeg har tatt kontakt med seks av landets overgrepsmottak – i Drammen, Harsta. En kvinne blir utsatt for en voldtekt, og bringes til overgrepsmottaket ved. Helse- og omsorgsdepartementet.


SV mener norske overgrepsmottak er underfinansiert og kritiserer regjeringen for ikke å. Etablering av et overgrepsmottak på Helgeland er initiert av fylkesmannen i Nordland på. Bergen skal bidra til å bygge opp og. Du må kontakte politiet hvis du blir.


Du kan ellers komme i kontakt med . Politiker Anne Bramo: – Ofre for vold i nære relasjoner hører hjemme på overgrepsmottaket ! Nklm) er et kompetansesenter innen kommunal legevaktmedisin og overgrepsmottak. Flere enn 3har vrt p overgrepsmottaket p . Det er erfaringer vi kjenner til fra vårt arbeid på overgrepsmottak. Senteret arrangerer grunnkurs i. Grunnkurs for overgrepsmottak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...