onsdag 14. juni 2017

Lady fargekart 2018

Se det nye fargekartet fra LADY - med farger som gir stemningen du ønsker deg. Du kan gjøre mye med farger. Se de nye vakre LADY -fargene og skap din egen fargepalett. Last ned PDF-versjon av LADY Rythm of Life fargekart.


Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. Og en av dem som er med på å påvirke hvilke farger vi har på veggene, er Lisbeth.

Vi har designet dette fargekartet slik at du raskt og enkelt kan skape din perfekte fargepalett. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! ISSUU - JOTUN LADY SENS Våre vakreste farger , Volum by Jotun Dekorativ . Etter et års kartlegging av trender, forbrukeradferd og omverden trekker et knippe fargebyråer frem én farge hver, som de finner mest . I det nye LADY Pure Nature interiørbeis- fargekartet finner du naturlige. Dette er en klassisk lys beige farge , som er flott i seg selv, . Ingenting er som et nytt år og nye farger til hjemmet. Nå kan du enkelt se alle Jotuns kalkmalingsfarger samlet.


Tanja – Digital inspiratör Jotun.

Dessa färger har en naturligt avslappnande effekt som ger oss . Med Jotun LADYs nye fargekart blir det enda enklere å tilpasse de nye fargetrendene til hjemmet ditt. Tidligere denne uken var jeg på lanseringen av det nye fargekartet til Jotun Lady som byr på hele farger fordelt på tre ulike tendenser, Silent . Det er enkelt å si at man burde male veggene sine i mørkere farger eller. I år igjen har Jotun Lady kommet med nye vakre farger til alle oss . H er kan du lese mer om rets farge fra Jotun. En tur innom bloggen, Lady Inspirasjonsblogg, og se hva hun sier om . Det finnes helt vanvittig mange flotte farger der ute og det er ekstremt mange valg som skal tas. Jeg har alltid likt blåtoner, så det.


Jeg kan virkelig anbefale deg og gå inn Lady sin inspirasjonsblogg for å få hjelp med farger. Byromseminar Nordland arrangeres årlig av Nordland fylkeskommune i samarbeid med en av fylkets ti regionsenterkommuner. Allsidig bukse til pendleren!


Endura Urban er en bukse som ser like bra ut på sykkelen som av sykkelen. Den er laget i 4-way stretch stoff med vannav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...