onsdag 7. juni 2017

Klemhylse tilhenger

Hylleplass: velg varehus Loading. Forsinket klemhylse med leddet låsearm. Beregnet for støttehjul med en rørdiameter på ytterrøret på mm. Polet hengerdeler støpsel metall støpsel tilhenger kontakt. Klemhylse tilhenger hengerdeler enkel.


Passer støttehjul med mm ytterrør.

Til tilhenger , campingvogn etc. Sikkerhetswiren på tilhengeren må festes riktig, om den skal fungere. Da holder det ikke at den går rundt selve tilhengerfestet på bilen. Velegnet for ATV og snøscooter og for tilhenger og pickup. Se det store online utvalget av Tilhengere og tilbehør hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser. Kjøp Tilhengere og tilbehør her. Overgangsadapter for biler som har 13-polet kontaktboks og tilhenger med 7- polet.

Forzinket klemhylse med leddet låsearm. Dette er et standard 7polet universal sett som kobles inn på baklyktene. Egner seg best for biler uten autocheck systemer da man vil få . Gaupen ny, som har samme festet som oss. Stanga fra brekket har knekt.


Snekkret en hurtig sak med tilhenger deler fra biltema. En halv omdreining op klemhylsa og støttefoten kan flyttes. Leveres uten klemhylse Gummihjul med l…. FOR HENTING PÅ PICK- UP-POINT.


Daglig leveranse fra vårt hovedlager hos Komplett Sandefjord. Bremsesystemet på tilhengere er sammen med dekkutrustningen sannsynligvis. For tyngre tilhenger og cam pingvogn.


Henger , vinkelstillbar rundt rør HØ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...