torsdag 22. juni 2017

Joti sluk forhøyningsring montering

Joti sluk forhøyningsring montering

Boligsluk i plast - Tilbehør. A- sluket egner seg ikke for direkte nedfelling i trebjelkelagsgulv pga. Fast forhøyning = mm på K, KS, A- sluk og ATP.


Joti sluk forhøyningsring montering

Forhøyningsringen festes med skruer i de forsenkede hullene. Høydemål for L- sluk i parentes. Monteringsanvisning for JOTIs kappbare forhøyninger. Når denne førhøyningsringen er . Jeg skal montere JOTI K sluk i bjelkelag med spon oppå som deretter.


Til forhøyning av gulvsluk når sluket er montert for lavt. Med Purus Corner kan du plassere sluket i hjørnet. JOTI FORHØYNING F-200: Er en helstøpt forhøyningsring i PP-plast for forhøyning av gulvsluk der sluk er montert for lavt eller ved forhøyning av eksisterende . Vårt universalsluk har fått en ny vannlås som gjør at kapasiteten til sluket økes. PILI Cutter er et verktøy for kutting av rør ved montering av PILI sluk i betonggulv.


Joti sluk forhøyningsring montering

Innfestingen er eksentrisk justerbar, det er mulighet for å rette evt. Sluket ble vistnok heller ikke montert forskriftsmessig da det ikke ble montert med. Rist til A-, K- og L- sluk. Slukmontering (avstander, godkjent montering ). Leverandørens artikkelnummer.


F-1er en to-delt, kappbar forhøyningsring i. PP- plast for forhøyning av gulvsluk der sluk er montert for lavt eller ved forhøyning . Joti forhøyningsring montering. Sammenlign tilbud på Annet VVS montering klemring i kategorien Annet VVS fra en rekke nettbutikker. Faluplast Falu Flexisluk forhøyningsring - mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...