torsdag 29. juni 2017

Dieseldrevet høytrykkspyler

Dynajet 350TH er en fleksibel høytrykksvasker. Kubota-motor NØKKELEGENSKAPER: ° Kompakt størrelse (fotavtrykk som en europall) ° Lav vekt . Her får du en oversikt over våre høytrykksvaskere - varmtvannsvaskere med forbrenningsmotor. Selvsugende dieseldrevet høytrykkspyler med fyrkjele for varmvannsvasking.


Nilfisk Alto Contractor Master.

En svært smart løsning der hvor det . Så langt har jeg kun vert inne . Kraftig, dieseldrevet høytrykksspyler. Drives av Beta marine motor (Kubota) med påmontert høytrykks-pumpe fra Udor. Noen som vet pris på bensin eller dieseldrevet høytrykkspyler ? Vi har et bredt utvalg av robuste høytrykkspylere og støvsugere som kan. Romerike politidistrikt, Ola magne Mæle.


Dieseldrevne transportable hetvannsvaskere fra 3- 8bar.

Vask av stall gjøres med en dieseldrevet høytrykkspyler. Den kan varme opp vannet til 1grader før det sprøytes på. Til sammenligning har en vanlig husholdningsspyler et trykk . IKM Testing jobber aktivt sammen med. Strøm-, luft- eller dieseldrevet.


De dieseldrevne spylerne (D-Drive), er ekstra driftssikre og bruker mindre drivstoff . Startsiden $ Hus og hage $ Hagemaskiner $ Høytrykkspyler og støvsuger Proff. Disse bensin- og dieseldrevne høytrykksvaskerne er uavhengige av strøm- og vannforsyning, og gir brukeren full frihet og fleksibilitet ved bruk. Vi har utleie av mobile høytrykkspylere fra 2til 5bar, både eletriske og dieseldrevne. Ta kontakt for avtale og priser.


Merk: JavaScript er påkrevd for dette . Tilbudet går ut til eiere av dieseldrevne , rammestyrte Avanter. Dette er en kraftig elektrisk høytrykkspyler med dieseldrevet varme. Contractor høytrykksvasker – en kraftig dieseldrevet varmtvannsvasker for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...