fredag 16. juni 2017

Bilmekaniker videreutdanning

Som mekaniker arbeider du med vedlikehol reparasjon og forbedring av mekanisk utstyr. Teknisk innsikt og evne til å se praktiske løsninger er viktig. De viktigste arbeidsoppgavene for en bilmekaniker på lette kjøretøy er å søke, finne og utbedre feil på kjøretøyets mekaniske, elektriske og elektroniske . Med et fagbrev fra et av bilfagene åpner det seg mange spennende yrkes og utdanningsmuligheter videre. Innenfor bilbransjens kan du med .

Her finner du alt av informasjon om utdanning til yrket Bilmekaniker. Yrket går under: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur. Det er 3relaterte studier dersom du . Så lurer på om noen av dere har vært bilmekaniker og skiftet jobb eller vet om noen andre veier å gå uten for lang utdanning.


Starte på yrkesfag som 30-åring 8. Videre utdanning etter fagbrev. Bufret Jeg jobber i dag som lærling som bilmekaniker. Utover dette er det mulig, om jeg får fortsette av .

Når han ble ansatt hadde han fagbrev som bilmekaniker , og en videreutdanning som Master tekniker. Men det er jo ikke tilstrekkelig for å være lærer, så han . Yrke Bilmekaniker (lette kjøretøy). Yrkesbeskrivelsen er basert på åpne data fra utdanning. Norsk lisens for offentlige data (NLOD).


Gjennom yrkesfag og fagbrev har du mange muligheter til å utdanne deg videre. Er i ferd med å ta fagbrev i voksen alder som bilmekaniker. Er i en stilling med mye utfordringer og ansvar for egen arbeidsdag som jeg trives . For hver time FLT-organiserte arbeider, settes det av krone og øre til etter- og videreutdanning.


Jeg begynte som bilmekaniker hos Bilia. Vi søker bilmekaniker med fagbrev (lette kjøretøy) til vårt verksted i Krokstadelva i. En elektrofaglig utdanning gir deg muligheten til å fordype deg i alt fra elektronikk , elenergi og automatisering til robotteknikk og datateknikk - for å nevne noe. Utdanningen gir etter – og videreutdanning for bilmekanikere med fagbrev, og danner en god plattform for stillinger innen verksmester og ettermarkedsledelse. Hvordan velger du utdanning og yrke? En bilmekaniker , tunge kjøretøy arbeider ved verksteder for tunge kjøretøy.


Etter- og videreutdanning. Med fagbrev som industrimekaniker kan du videreutdanne deg ved teknisk fagskole og gjennom forkurs til .

For dager siden - Ronny (45) er bilmekaniker , men endte som servicesjef for Oslo og Akershus etter å ha fått tatt utdanning på jobb. Da det ikke finnes noen utdanning innen fagområdet på ingeniørnivå, betyr dette at. Er du en god og erfaren mekaniker , men vil bli enda bedre?


Mekanikeren er i gang med videreutdanning til systemtekniker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...